Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επιστροφή στα παλιά λημέρια...

Ο Πουρσανίδης προορίζεται για βασικός αύριο στο Ηράκλειο, κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Ηλίας Πουρσανίδης "χτυπάει" την πόρτα της 11άδας. Ο παίκτης που ήρθε το καλοκαίρι από τον ΟΦΗ μέχρι στιγμής ήταν εκτός πλάνων του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όμως ενόψει του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με τους Κρητικούς στο Ηράκλειο, η συμμετοχή του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Μπάγεβιτς που έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και στους 22 παίκτες του, δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει το διεθνή μεσοαμυντικό. Ετσι, εκτός απροόπτου θα καλύψει τη νευραλγική θέση του αμυντικού χαφ σε ένα γήπεδο που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Θέση στην αρχική σύνθεση διεκδικούν και οι Γιώργος Ανατολάκης, Πίτερ Οφορίκουε.

Οσον αφορά τον τραυματισμό του Ανδρέα Νινιάδη, τα μαντάτα δεν είναι τόσο ευχάριστα: "Εχει ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή με ειδικό πρόγραμμα. Αισθάνεται ακόμη ενοχλήσεις. Για μένα οι πιθανότητες να αγωνιστεί είναι πενήντα - πενήντα", τονίζει ο γιατρός των Πειραιωτών Χρήστος Δάρρας. Στα χαφ θα περάσει αντί του βραχύσωμου διεθνή παίκτη ο Βασίλης Καραπιάλης, που επίσης ήταν εκτός 16άδας στα ματς με ΑΕΚ και Πόρτο.Νοκ άουτ από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ τέθηκε και ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς που έχει τράβηγμα στους προσαγωγούς και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρόζενμποργκ την ερχόμενη Τετάρτη στο Τρόντχαιμ.

Αύριο στο Ηράκλειο θα βρεθούν 25.000 φίλοι του Ολυμπιακού, αφού τα εισιτήρια μοιράστηκαν εξίσου στους οργανωμένους συνδέσμους Αθήνας και Πειραιά, καθώς και σε αντίστοιχους των Χανίων και άλλων πόλεων της Κρήτης. Ο ΟΦΗ είχε ζητήσει από τη διοίκηση των "ερυθρολεύκων" να μην δοθούν εισιτήρια στους συνδέσμους των Χανίων, για να αποφευχθεί τυχόν βεντέτα λόγω των περσινών επεισοδίων που είχαν προκληθεί στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Τάσος Μητρόπουλος για ένα μήνα θα μείνει εκτός προπονήσεων, αφού υπέστη σοβαρή θλάση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ