Παρασκευή 26 Σεπτέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Επιστρέφει στο League η Εθνική

Στο δρόμο της επιστροφής στο World League βρίσκεται η Εθνική ομάδα των ανδρών. Χτες ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Βόλεϊ, Ρούμπεν Ακόστα, έστειλε στην ΕΟΠΕ το φάκελο της διοργάνωσης, προκειμένου να μελετηθεί από τη διοίκηση της ελληνικής ομοσπονδίας. Παράλληλα, έχει προσκληθεί το προεδρείο της ΕΟΠΕ να παραβρεθεί στη συνεδρίαση της αντίστοιχης επιτροπής στη Λοζάνη στις 30/9. Η Εθνική ομάδα συμμετείχε στο World League μέχρι το 1996.

Εν τω μεταξύ, χτες η ΕΟΠΕ έστειλε στη FIVB (Παγκόσμια Ομοσπονδία) την απάντησή της για τις υποθέσεις του Α. Θεοδωρίδη και του Α. Κοβάτσεφ, που έχουν πάρει μεταγραφή στην ιταλική Νάπολι. Η ΕΟΠΕ ενημέρωσε την Παγκόσμια Ομοσπονδία ότι δε δίνει το πενταπλούν στους Ιταλούς, επικαλούμενη τη μονομερή ανανέωση των συμβολαίων που έχουν κάνει οι ελληνικοί σύλλογοι, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ. Για το θέμα του Σ. Θεοδωρίδη και του Θ. Μιχαλοπούλου, η FIVB καλεί τα εμπλεκόμενα μέρη να τα βρουν μεταξύ τους.

  • Σε χτεσινό φιλικό παιχνίδι, η ΑΕΚ έχασε από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου με 2 - 3 (16 - 14, 3 - 15, 8 - 15, 15 - 13, 10 - 15). Με την ΑΕΚ δεν έπαιξε και πάλι ο Γκουντίμα που έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς. Ικανοποίησε ιδιαίτερα ο Σεργκέι Αθανασιάδης.

Σήμερα στις 7.30 μμ ο ΠΑΟ αντιμετωπίζει σήμερα τον Ερυθρό Αστέρα και στις 5μμ στη Γλυφάδα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ