Σάββατο 4 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΜΙΚΡΟΜΕΓΑΛΑ

ΦΟΡΟΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών, ενημερώνει τους λογιστές - και τους φορολογούμενους - ότι ο νόμος 2523/11.9.97 θέτει όριο 60 ημερών σαν ανατρεπτική προθεσμία για τη ρύθμιση υποθέσεων που εκκρεμούν στα δικαστήρια. Η όλη διαδικασία ρύθμισης των εκκρεμοτήτων, η ανάλυση των υπολοίπων διατάξεων του νόμου 2523/97 που αφορούν κυρίως στους νέους πρόσθετους φόρους, προσαυξήσεις και πρόστιμα, καθώς και ο χρόνος της κάθε περίπτωσης, θα αναλυθούν από ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, τη Δευτέρα 6 Οκτώβρη 1997, στις 6 το απόγευμα στη μεγάλη αίθουσα του ξενοδοχείου ΝΟΒΟΤΕΛ. Οι λογιστές και λογίστριες μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο δωρεάν.

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: Στην ίδρυση Πρότυπου Κέντρου Προώθησης των Στεγαστικών και Καταναλωτικών Δανείων, καθώς και των Πιστωτικών Καρτών Ιονοκάρτα/Visa και Artion/Visa, στο κεντρικό της κατάστημα, προχώρησε η Ιονική Τράπεζα στα πλαίσια της πολιτικής της για την ταχύτερη διείσδυση στο χώρο του Retail Banking. Η ίδια πολιτική της τράπεζας έχει επεκταθεί και στα υπόλοιπα υποκαταστήματά της με τη δημιουργία Συμβούλων Πελατείας, με κύρια αρμοδιότητα την άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των Retail εργασιών των υποκαταστημάτων.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ: Με τη συμμετοχή περισσότερων από 500 συνέδρων από 31 χώρες αρχίζει τη Δευτέρα 6 Οκτώβρη, υπό την αιγίδα του πρωθυπουργού Κ. Σημίτη, η 3η Ευρωπαϊκή - Μεσογειακή Σύνοδος Βιομηχανίας στον "Αστέρα" Βουλιαγμένης. Η Σύνοδος των Αθηνών, οι εργασίας της οποίας θα καταλήξουν την Τρίτη 7 Οκτώβρη με την ανακοίνωση των συμπερασμάτων, οργανώνεται από το Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών σε συνεργασία με το Ελληνικό υπουργείο Ανάπτυξης, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την UNICE (Ενωση Βιομηχανικών και Εργοδοτικών Συνδέσμων Ευρώπης). Τα Συμπεράσματα της Συνόδου των Αθηνών θα παρουσιαστούν από εκπροσώπους των Βιομηχανικών Συνδέσμων και από επιχειρηματίες από την Ευρώπη και τις Μεσογειακές Χώρες στη 2η Ευρω-Μεσογειακή υπουργική σύνοδο, στο Μαρακές, στις 30-31 Οκτώβρη 1997.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΑ: Κατάλογο ρουμανικών επιχειρήσεων που επιθυμούν να συνεργαστούν με ελληνικές αντίστοιχες επιχειρήσεις στους τομείς της παραγωγής προϊόντων ή της παροχής υπηρεσιών, διαθέτει προς κάθε ενδιαφερόμενο επιχειρηματία ο ΕΟΜΜΕΧ, ως μέλος του Βαλκανικού Κέντρου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οπως ανακοινώθηκε σχετικά, ειδικότερο ενδιαφέρον από ρουμανικής πλευράς υπάρχει για ελληνικά έτοιμα ενδύματα, έπιπλα, οικοδομικά υλικά και τρόφιμα - ποτά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ