Σάββατο 4 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΩΝ
Ούτε ζέστη, ούτε κρύο

Ο Ντουμιτρίου για την αυστριακή Στουρμ Γκρατζ, προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ

"Δεν πρέπει να φοβόμαστε, να λυπόμαστε, ούτε να χαιρόμαστε". Με τις κουβέντες αυτές σχολίασε τη Στουρμ Γκρατζ, προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στο Κυπελλούχων, ο Ντουμιτρίου. Το αποτέλεσμα της κλήρωσης μάλλον δεν μπορεί να θεωρηθεί ευνοϊκό για τους "κιτρινόμαυρους", αφού η ομάδα που προπονεί ο Ιβιτσα Οσιμ ήταν μια από τις δύο ισχυρές στους... αδυνάτους.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι στην κλήρωση της πρωτοπόρου στο Αυστριακό πρωτάθλημα χάρηκαν αρκετά κρίνοντας την ΑΕΚ σαφώς πιο εύκολη από Τσέλσι, Μπέτις κλπ, αλλά και γιατί ο επαναληπτικός θα είναι στην έδρα τους. "Αρκετά δυνατή ομάδα" χαρακτήρισε τη Στουρμ Γκρατς ο τεχνικός του "δικεφάλου" και συνέχισε: "Δεν είναι ανώτερη από την ΑΕΚ. Πιστεύω πως οι παίχτες θ' αντιμετωπίσουν αυτά τα δύο παιχνίδια σοβαρά. Το κίνητρο της νίκης είναι μεγαλύτερο. Οι παίχτες μου έχουν εμπειρία. Επιδίωξή μας από το πρώτο παιχνίδι, ένα θετικό αποτέλεσμα".

  • Ο βοηθός του Οσιμ θα είναι στο Καυταντζόγλειο τη Δευτέρα, ώστε να πάρει μια πρώτη "γεύση" από την ΑΕΚ.
  • Ο Λάκης Νικολάου, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται αυτή τη στιγμή ως επικρατέστερος για τη θέση του προέδρου στην ΑΕΚ.
Αλλα ζευγάρια

Στις 23 Οκτώβρη και στις 6 Νοέμβρη θα συναντηθούν ακόμα: Τρόμσο (Νορβηγία) - Τσέλσι (Αγγλία), Εκερεν (Βέλγιο) - Στουτγκάρδη (Γερμανία), Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία) - Κοτζάελι Σπορ (Τουρκία), Σαχτιόρ Ντόνιετσκ (Ουκρανία) - Βιτσέντζα (Ιταλία), Μπέτις Σεβίλλης (Ισπανία) - ΦΚ Κοπεγχάγης (Δανία), Νίκαια (Γαλλία) - Σλάβια Πράγας (Τσεχία), Πριμόριε Αϊντόβτσινα (Σλοβενία) - Ρόντα Κερκρέιντ (Ολλανδία).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ