Παρασκευή 10 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δράση με ... "σύγκλιση"

Η πλειοψηφία του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ ενέκρινε πρόγραμμα δράσης στραμμένο στην οικονομική "σύγκλιση"

Πρόγραμμα δράσης με σήμα τη... "σύγκλιση", ενέκρινε η πλειοψηφία του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ, το οποίο συνεδρίασε χτες, εξετάζοντας το πρόγραμμα δράσης της Ομοσπονδίας για την επόμενη τριετία, ενόψει και του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου της ΟΤΟΕ, που γίνεται τέλος Οκτώβρη με αρχές Νοέμβρη.

Ομως στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε ψήφισμα για την 24ωρη πανεργατική απεργία, το οποίο συνδέει την επιτυχία της με την παύση της κριτικής για τον "κοινωνικό διάλογο" - απάτη!

Σχολιάζοντας τη στάση της πλειοψηφίας της διοίκησης της ΟΤΟΕ, ο Α. Αντύπας,αντιπρόεδρος της ΟΤΟΕ και στέλεχος της ΕΣΑΚ, επισήμανε: "Οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές ΠΑΣΚΕ και Πουλαρίκας ψήφισαν μαζί με τη ΔΑΚΕ την εισήγηση για το πρόγραμμα δράσης της ΟΤΟΕ την επόμενη τριετία, ένα πρόγραμμα που σαν βασικό κριτήριο έχει την επιτυχία του προγράμματος σύγκλισης και της πορείας προς την Οικονομική Νομισματική Ενωση (ΟΝΕ). Στη συνέχεια, με ένα ψήφισμα που το εμφάνισαν την τελευταία στιγμή, πήραν απόφαση στο όνομα τάχα της επιτυχίας της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ να μην επιτρέψουν σε παρατάξεις να την "υπονομεύσουν". Αναφερόμενοι εμμέσως πλην σαφώς στο κάλεσμα της ΕΣΑΚ προς την πλειοψηφία της διοίκησης της ΓΣΕΕ να αποχωρήσει από τον "κοινωνικό διάλογο". Η ΕΣΑΚ δήλωσε ότι την απεργία, που έχει συγκεκριμένο αντικυβερνητικό περιεχόμενο και ταυτόχρονα ενάντια στην απάτη του "κοινωνικού διαλόγου", ο μόνος που την υπονομεύει είναι ο κυβερνητικός συνδικαλισμός".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ