Παρασκευή 10 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΗΜΕΡΙΔΑ: Η ανάδειξη των κρίσιμων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος υποδηματοποιίας και η αναζήτηση λύσεων είναι το αντικείμενο της ημερίδας που διοργανώνει η Ομοσπονδία Βιοτεχνών Υποδηματοποιών Ελλάδας, με τη συνεργασία σωματείων - μελών της στο Σάββατο στις 5.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Τιτάνια". Στην ημερίδα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Δέρματος (ΕΛ. ΚΕ. ΔΕ.) οι βιοτέχνες θα ενημερωθούν για τις νέες τεχνολογίες και την αξιοποίηση των νέων τρόπων προβολής και προώθησης των προϊόντων των επιχειρήσεών τους. Επίσης, θα γίνει η τακτική ενημέρωση για τις νέες τάσεις Ανοιξη - Καλοκαίρι '98.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ: Την προσοχή των ιδιοκτητών ΙΧ εφιστά το υπουργείο Ανάπτυξης, με αφορμή τη λειτουργία ασφαλιστικής εταιρίας στον κλάδο αυτοκινήτου χωρίς άδεια, με αποτέλεσμα να μην παρέχει στην πραγματικότητα καμία κάλυψη. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη "Θεσσαλική Εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων", για την οποία ήδη έχει κινηθεί διαδικασία παραπομπής των υπευθύνων στη δικαιοσύνη.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΛΟΓΩΝ: Από τις 28 έως τις 30 του Νοέμβρη θα πραγματοποιηθεί φέτος το ετήσιο συνέδριο εμπορικολόγων στο συνεδριακό κέντρο Δελφών, όπως ανακοίνωσε το ΔΣ του Συνδέσμου Ελλήνων Εμπορικολόγων. Το θέμα του Ζ Συνεδρίου είναι "Η εφαρμογή της τεχνολογίας στο σύγχρονο εμπορικό δίκαιο".

ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ: Τη συνεργασία της σε θέματα που αφορούν Αμοιβαία Κεφάλαια με την αμερικανική πολυεθνική χρηματοοικονομική εταιρία "Goldman Sachs" ανακοίνωσε η διοίκηση της Xios Bank. H τελευταία αναλαμβάνει τη διάθεση των Αμοιβαίων Κεφαλαίων της πρώτης. Πρόκειται για τα Αμοιβαία Κεφάλαια: Διεθνές μετοχικό σε δολάρια Αμερικής, ευρωπαϊκό αναπτυξιακό αμοιβαίο κεφάλαιο (αποτιμάται σε γερμανικά μάρκα), αναπτυξιακό αμοιβαίο κεφάλαιο αξίας (σε δολάρια ΗΠΑ), αναπτυξιακό Ιαπωνίας (σε γιεν) και το διεθνές ομολογιακό (σε δολάρια ΗΠΑ).

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: "Διεθνές Φόρουμ για το Συνεδριακό Τουρισμό", διοργανώνει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού από τις 11 έως και τις 13 του Οκτώβρη, με στόχο την ανάδειξη της Ελλάδας ως συνεδριακού κέντρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, στα πλαίσια της Διεθνούς Εκθεσης Συνεδριακού Τουρισμού ICB '97. Οι ενότητες που θα αναπτύξουν οι εισηγητές θα αφορούν μεταξύ άλλων τις διεθνείς αγορές και τις τάσεις του συνεδριακού τουρισμού και τον προσδιορισμό και τη δυναμική του συνεδριακού τουριστικού προϊόντος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ