Σάββατο 11 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ποια στηρίγματα έχουν;

Αυτή η ιστορία με την κλινική του Πειραιά που "καταφέρνει" - όπως υποστηρίζει - να αποτοξινώσει κάποιον από τα ναρκωτικά μέσα σε 24 ώρες, είναι γνωστή τουλάχιστον απ' τις 27.3.1997, όταν η ίδια η κλινική έστειλε και δελτίο Τύπου που έλεγε σε ποιον μπορεί να απευθυνθεί κάποιος για "περαιτέρω πληροφόρηση".

Από κει και πέρα, υποτίθεται, ότι το υπουργείο Υγείας διαπίστωσε πως ήταν παράνομη η λειτουργία της και έδωσε εντολή να κλείσει. Επίσης, υποτίθεται, ότι τα εντεταλμένα όργανα της πολιτείας σε όλα τα επίπεδα θα έπρεπε να ελέγχουν για την εφαρμογή της απόφασης και να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για να μη γίνεται εμπόριο ελπίδων με τους τοξικομανείς.

Ολα αυτά υποτίθεται, βέβαια, γιατί αίφνης, όπως έγραψαν χτες τα "Νέα", η κλινική και λειτουργεί και εισπράττει 1,5 εκ. δραχμές για κάθε περίπτωση. Πώς έγινε αυτό δυνατό και μάλιστα, για τόσους μήνες, μετά τη σχετική υπουργική απόφαση; Πού στηρίζονται οι κύριοι αυτοί, που εμπορεύονται τις ελπίδες γονιών και παιδιών, που έχουν εγκλωβιστεί στην παγίδα των ναρκωτικών;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ