Τετάρτη 15 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Ελπίζει για Γεωργιάδη

Προσφορά 200 εκατ. έκανε χτες ο Γ. Βαρδινογιάννης στον παίκτη

Φως στο... τούνελ στην υπόθεση του Γ. Χ. Γεωργιάδη φάνηκε χτες μετά τη συνάντηση του διεθνή παίκτη με τον προέδρου του Παναθηναϊκού Γιώργο Βαρδινογιάννη. Ο "κοντός" είχε συνομιλία με το αφεντικό της πράσινης ΠΑΕ το μεσημέρι και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το κλίμα ήταν άριστο και όλα συγκλίνουν στην παραμονή του Δραμινού στο τριφύλλι για τρία ακόμη χρόνια. Ο κ. Βαρδινογιάννης ανέβασε την προσφορά του για το νέο συμβόλαιο από τα 150 στα 200 εκατομμύρια και ναι μεν ο παίκτης απέφυγε να δώσει οριστική απάντηση, οι εκτιμήσεις όμως θέλουν να λέει το "ναι" τις επόμενες μέρες.

Χτες ο Γεωργιάδης απέφυγε τις δηλώσεις για το όλο θέμα και αυτό συνηγορεί στο γεγονός ότι η απάντησή του θα είναι θετική. Το ιταλικό... άγνωστο σύμφωνα με πληροφορίες "τρομάζει" τον διεθνή ποδοσφαιριστή και κυρίως η εμπειρία της Β' Εθνικής του καμπιονάτο αφού θα δοθεί δανεικός στην Πεσκάρα.

  • Στον αγωνιστικό τομέα οι πράσινοι ετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Αθηναϊκό τη Δευτέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά σκέφτονται και λίγο πιο μακριά, το ντέρμπι με την ΑΕΚ της 7ης αγωνιστικής.

Τρεις παίκτες (Κωνσταντινίδης, Κολιτσιδάκης, Λαγωνικάκης) έχουν ήδη 2 κίτρινες και κινδυνεύουν να χάσουν το ντέρμπι, αν δεχτούν άλλη με τους "λόρδους". Ετσι ίσως ο Βασίλης Δανιήλ προφυλάξει ορισμένους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ