Τρίτη 21 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟΚ
Με ανεβασμένη ψυχολογία

Με πίστη και αισιοδοξία θα παραταχθεί απόψε ο ΠΑΟΚ στο "Βιθέντε Καλντερόν" απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης (22.30 ΑΝΤ-1), για το πρώτο παιχνίδι του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Οι "ασπρόμαυροι", με ανεβασμένη την ψυχολογία ύστερα από τη νίκη επί του Ολυμπιακού, ευελπιστούν πως θα επιστρέψουν μ' ένα σκορ που θ' αφήνει ανοιχτή τη διεκδίκηση της πρόκρισης στον επαναληπτικό.

Ο "Δικέφαλος" αναχώρησε με καθυστέρηση τεσσάρων ωρών, που τον έβγαλε από το πρόγραμμά του και φυσικά ταλαιπώρησε τους πάντες. Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν υπολογίζει τους Τασιόπουλο (2 κίτρινες) και τον Βρύζα. Ο διεθνής επιθετικός υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα και όχι μόνο αποκλείστηκε, αλλά κινδυνεύει με διακοπή συμβολαίου.

Την ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού χαρακτήρισε σαν σημαντικό αβαντάζ ο Σπύρος Μαραγκός, που επανεμφανίζεται μετά την ολοκλήρωση της τιμωρίας του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

"Η νίκη το Σάββατο στο πρωτάθλημα μάς ανέβασε το ηθικό και τώρα πάμε στην Ισπανία για να αντιμετωπίσουμε σαν ίσοι την Ατλέτικο. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι χαρούμενος γιατί ξαναγυρίζω στην ομάδα σε ένα ευρωπαϊκό αγώνα και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Στόχος μας είναι το καλό αποτέλεσμα που θα μας δώσει το δικαίωμα να ελπίζουμε στη ρεβάνς", επισήμανε ο διεθνής παίκτης του "Δικεφάλου".

Μπροστά στον Σουηδό διαιτητή Νίλσον οι αντίπαλοι αναμένεται να παραταχθούν:

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Μολίνα, Αντρέι, Σάντι, Ζουνίνιο, Βιθκαϊνο, Βιέρι, Λαρντίν, Αγκιλέρα, Κίκο, Χέλι, Καμινέρο.

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Ολιβάρες, Κολομπούρδας, Ζαφειρίου, Ζαγοράκης, Φραντζέσκος, Τουρσουνίδης, Μαραγκός, Νάγκμπε, Ζουμπούλης, Βελής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ