Τρίτη 21 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Στον αφρό η Χαλκίδα

Η "οικοδέσποινα" Χαλκίδα ήταν η κερδισμένη του τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Εύβοιας το Σαββατοκύριακο, με τη συμμετοχή της Βουλιαγμένης, του Ολυμπιακού και του Ηλυσιακού.

Η Χαλκίδα κατέλαβε την πρώτη θέση αφού στο τελευταίο παιχνίδι επιβλήθηκε της Βουλιαγμένης με 15 - 14 έχοντας ως κορυφαίο παίκτη τον Αμερικανό Κρις Χούμπερτ που σημείωσε 6 γκολ.

Οι "μπέμπηδες" της Βουλιαγμένης μπορεί να κατέκτησαν τη δεύτερη θέση αλλά κατάφεραν να πάρουν τη ρεβάνς από τον Ολυμπιακό για την ήττα τους στον τελικό του Σούπερ Καπ, αφού νίκησαν τους "ερυθρόλευκους" με 10 - 9.

Η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε την τρίτη θέση αφού στο τελευταίο παιχνίδι επιβλήθηκε του Ηλυσιακού με 9 - 8.

  • Δεν τα κατάφερε τελικά η Πάτρα στο μικρό τελικό του Μεσογειακού Κυπέλλου που διεξήχθη στο Ισραήλ, αφού ηττήθηκε από τον διοργανώτρια Εθνική Ισραήλ με 7 - 6.

Ο ΝΟΠ που ακόμα βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας του προσπάθησε για το καλύτερο, αλλά τελικά οι Ισραηλινοί φάνηκαν πιο έτοιμοι και δικαίως πήραν το παιχνίδι.

Τα επτάλεπτα ήταν: 1 - 2, 3 - 0, 2 - 2, 1 - 2. Τα γκολ της ελληνικής ομάδας πέτυχαν οι Κορίτσας 3, Κλεωνάκος 1, Γεωργαράς 1, Γεωργαράς Ντ. 1


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ