Τρίτη 28 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Πήρε ρεβάνς η Βουλιαγμένη

Στην παράταση κρίθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Βουλιαγμένης, όπου η "οικοδέσποινα" κατέκτησε την πρώτη θέση, αφού νίκησε τον Ολυμπιακό με 5 - 4, παίρνοντας τη ρεβάνς για την ήττα της στο πρόσφατο τελικό του Σούπερ Καπ.

Το παιχνίδι, στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλο 4 - 4, αλλά κατά τη διάρκεια της παράτασης οι παίκτες της Βουλιαγμένης έδειξαν πιο αποφασισμένοι για τη νίκη με τον Γιώργο Αφρουδάκη να σημειώνει το πολύτιμο γκολ. Τα υπόλοιπα τέρματα των νικητών σημείωσαν οι: Λοράντος 2, Ψύχος 2. Για τον Ολυμπιακό τα γκολ πέτυχαν: Κραβαρίτης 2, Θωμάκος 1, Βαφειάδης 1.

Την τρίτη θέση κατέλαβε η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης Ηλυσιακός, αφού οι νεοφώτιστοι κατάφεραν να επιβληθούν με 13 - 9 των Χανιών, δείχνοντας από νωρίς νωρίς ότι δεν αποτελούν εύκολη λεία. Την παράσταση έκλεψε ο Ρουμάνος του Ηλυσιακού Πέτρε Σάντα, που κατάφερε να πετύχει 23 γκολ.

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα πάρουν μέρος στην τελική φάση του τουρνουά, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή και της Παρτιζάν.

Ο Αμερικανός άσος της Χαλκίδας Κρις Χούμπερτ έδειξε για άλλη μια φορά την κλάση του, αφού αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ των αγώνων με 27 γκολ. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν: Χαλκίδα - Γλυφάδα 8 - 5, Εθνικός - Κέρκυρα 8 - 6. Το Σάββατο σημειώθηκαν τα αποτελέσματα: Χανιά - Κέρκυρα 7 - 5, Βουλιαγμένη - Εθνικός 11 - 3, Ολυμπιακός - Κέρκυρα 13 - 4, Ηλυσιακός - Χαλκίδα 15 - 11.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ