Τρίτη 28 Οχτώβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ Α - 1
Ανώμαλη προσγείωση για δικέφαλους

Οδυνηρές ήττες για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από Περιστέρι και Αρη. Αμφισβητούνται οι επιλογές των προπονητών τους

Δύσκολοι καιροί για δικεφάλους. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το μόνο που κατάφεραν το Σαββατοκύριακο, είναι να αμφισβητήσουν τους εαυτούς τους. Κι οι δυο ξεκίνησαν την περίοδο για εντυπωσιακές πτήσεις. Μετά από πέντε αγωνιστικές, κινούνται σε επίπεδα δυσανάλογα με τις επενδύσεις που έκαναν.

Στο ντέρμπι του Αλεξάνδρειου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Αρη ευκολότερα από ό,τι δείχνει το τελικό 69 - 63. Ηταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα της ομάδας του Σβι Σερφ σε Ελλάδα και Ευρώπη, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις. Την αγανάκτηση των οπαδών πλήρωσε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Απ. Αλεξόπουλος, που υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο, όταν τα συνθήματα αναφέρονταν στο πρόσωπό του. Μια αποχώρηση που δεν αποκλείεται να προκαλέσει ανακατατάξεις τις επόμενες μέρες. Το σίγουρο είναι ότι η καρέκλα του Σβι Σερφ τρίζει επικίνδυνα και ήδη συζητούνται εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του προπονητή, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να έχει τον πρώτο λόγο.

Η ΑΕΚ μετά από πέντε αγωνιστικές μετράει αισίως τρεις νίκες και φυσικά γι' αυτό δεν ευθύνονται οι διαιτητές. Η ομάδα του Γ. Ιωαννίδη δεν τραβάει. Οι επιλογές του καλοκαιριού δεν απέδωσαν και μοιραία η ομάδα βαδίζει από το κακό στο χειρότερο. Προπονητής και διοίκηση ελπίζουν ότι ο διάδοχος του Ρίκι Πιρς που έφυγε το Σάββατο για τις ΗΠΑ, θα δώσει στην ομάδα τη δύναμη που της λείπει. Ο Γ. Ιωαννίδης θα περιμένει μέχρι το Σάββατο να δει ποιοι παίκτες θα κοπούν από το ΝΒΑ, ώστε να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Ολυμπιακός που επικράτησε 80 - 54 του Πανιωνίου συνεχίζει αήττητος επικεφαλής του βαθμολογικού πίνακα, αλλά η ομάδα που κερδίζει τις εντυπώσεις, είναι το νεοφώτιστο Ηράκλειο. Οι Κρητικοί εναντίον του Ηρακλή πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους, κι άντε να τους σταματήσεις. Αν μη τι άλλο, η πορεία τους δεν είναι τυχαία, έστω κι αν μέχρι στιγμής έχουν αντιμετωπίσει τις θεωρητικά ονομαζόμενες μικρές ομάδες του πρωταθλήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ