Τετάρτη 12 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Εκρηξη Μπάγεβιτς

"Με πολεμάνε αλλά δε με απασχολεί"

"Είναι ορισμένοι που με πολεμάνε. Αυτό δε με απασχολεί. Το πολύ πολύ να καταφέρουν να με διώξουν από τον Ολυμπιακό". Αιφνιδίασε χτες με τις δηλώσεις του ο προπονητής του Ολυμπιακού Ντούσαν Μπάγεβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο Ρέντη. Ο Ντούσκο για μια ακόμη φορά παραδέχτηκε ότι του γίνεται "πόλεμος" από ορισμένους κυρίως για το άσχημο κλίμα στην ομάδα: "Ρωτήστε τους παίκτες αν το κλίμα είναι καλό ή κακό. Αλλωστε μιλάτε μαζί τους", τόνισε ο Μπάγεβιτς στους εκπροσώπους του Τύπου.

Σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού, ο κόουτς είπε: "Υπάρχουν ορισμένα στοιχεία στην ομάδα που ίσως δεν αρέσουν στον κόσμο. Ομως πάνω απ' όλα το αποτέλεσμα μετράει". Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι τρεις πόντους πίσω από τους δύο πρωτοπόρους, όμως ο Μπάγεβιτς δεν ανησυχεί: "Δεν έχουμε άγχος γι' αυτό. Πάντως θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους πόντους αν δεν είχαμε ατυχίες με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ". Για τον αγώνα στην Καβάλα είπε: "Κόντρα σε κλειστές άμυνες υπάρχει πρόβλημα. Πάντως είχαμε σημαντικές ευκαιρίες να καθαρίσουμε νωρίτερα το ματς".

Σχετικά με το βαρύ πρόγραμμα στη συνέχεια (6 ματς σε 17 μέρες) ο Μπάγεβιτς δήλωσε: "Είναι ένας πραγματικός μαραθώνιος, όμως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να ανταπεξέρθουμε".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ