Παρασκευή 14 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
"Πάγωσε" στη Μόσχα

Χωρίς ομαδικότητα ο Ολυμπιακός έχασε το αήττητο από την ΤΣΣΚΑ Μ. Σημαντική η νίκη της ΑΕΚ

Πάντα υπάρχει ένα τέλος. Ακόμα και για τους ισχυρούς. Το αήττητο του Ολυμπιακού σταμάτησε στη Μόσχα. Η ΤΣΣΚΑ ανώτερη σε όλα τα επίπεδα, υποχρέωσε τους πρωταθλητές Ευρώπης στην πρώτη τους φετινή ήττα και μάλιστα με 77-58. Οι "ερυθρόλευκοι" προσπάθησαν για ένα ημίχρονο. Ο τραυματισμός του Τόμιτς και η αδυναμία του χρεωμένου με φάουλ από νωρίς Τάρλατς, να βοηθήσει, επέτρεψαν στην πρωταθλήτρια Ρωσίας να κάνει το παιχνίδι της, το οποίο ήταν εξαιρετικό από πλευράς θεάματος. "Η ΤΣΣΚΑ ήθελε πιο πολύ τη νίκη και την πήρε. Δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες. Η ομαδικότητά μας εξαφανίστηκε στη Μόσχα. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και μετά από μια βαριά ήττα, ένα παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, είναι ό,τι καλύτερο από πλευράς ψυχολογίας. Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από τον Αρη δεν έχει άλλη επιλογή. Από την άποψη αυτή το παιχνίδι της Κυριακής είναι στα μέτρα μας" τόνισε ο Ντ. Ιβκοβιτς.

ΤΣΣΚΑ: Ουέμπ 15, Σακούλιν 5 (1), Πανόφ 9, Τιχονένκο 8, Γιουντίν 13 (4), Κουρασόφ 2, Γκουντόροφ 7, Ντομανί, Νταϊνένκο 18 (2).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπακατσιάς, Χόκινς 13 (1), Βούκσεβιτς 4, Ζουρπένκο 2, Νάκιτς 7, Τόμιτς 7, Τάρλατς 2, Ζεβροσένκο 6, Καρνισόβας 11 (1), Ρότζερς 6.

Αλμα πρόκρισης η ΑΕΚ

Αλμα πρόκρισης στην πρώτη τριάδα του Δ ομίλου της ευρωλίγκα, έκανε η ΑΕΚ. Στο ΟΑΚΑ επικράτησε της Ολίμπια Λιουμπλιάνας με 74-65 κι αν την ερχόμενη Τετάρτη νικήσει την Τιμσίστεμ στην Αθήνα, θα έχει κάνει το πιο καθοριστικό βήμα για την απόκτηση πλεονεκτήματος έδρας στην προημιτελική φάση. Η ΑΕΚ είχε σε έξοχη μέρα τους Πρέλεβιτς και Αλεξάντερ, οι οποίοι σημείωσαν μαζί 45 πόντους.

ΑΕΚ: Κολντεμπέλα 3, Λάσα 4, Πρέλεβιτς 20 (1), Χατζής 9, Λάρσεν 8, Κακιούζης 3, Ρίβας 2.

ΟΛΙΜΠΙΑ: Στεπάνια 13, Ντανέου 4, Ντούσκακ 2, Κράλιεβιτς 10, Χάουπτμαν, Τέιλορ 14 (1), Γιούρκοβιτς 9 (1), Μακ Ντόναλντ 13, Νόσοφ.

  • Η νίκη της Αγκυρας επί της Εστουντιάντες στη Μαδρίτη με 73-71, έμπλεξε την κατάσταση στον όμιλο του ΠΑΟΚ. Με νίκη συνέχισε η Μπαρτσελόνα, η οποία μετά από δύο παρατάσεις επικράτησε της Παρτιζάν στο Βελιγράδι με 110-106. Ο Τζόρτζεβιτς φιλοδώρησε την πρώην ομάδα του με 39 πόντους, ενώ ο Ρεντζιάς σημείωσε μόλις 4.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ