Παρασκευή 14 Νοέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΑΓΓΛΙΑΣ 2-0
Λύτρωση στο τέλος

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έκανε χτες η Εθνική ομάδα των ελπίδων που στον πρώτο αγώνα μπαράζ με την αντίστοιχη της Αγγλίας νίκησε με 2-0.

Ετσι τώρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται να υπερασπίσει αυτό το σκορ στις 17 Δεκέμβρη στην Αγγλία, προκειμένου να σφραγίσει την πρόκριση.

Στο χτεσινό παιχνίδι που έγινε στο Ηράκλειο, το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έδωσε τη λύτρωση στην ανώτερη σε όλους τους τομείς Εθνική μας ομάδα.

Στο 80 ο Τραϊνός Δέλλας με απευθείας φάουλ κατάφερε να πετύχει το 1-0 βάζοντας τέλος στο ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών που έδωσαν οι Ελληνες παίκτες. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η Ελλάδα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Δερμιτζάκη από τον Αγγλο τερματοφύλακα και ο Λυμπερόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι σημείωσε το 2-0.

Την κίτρινη κάρτα του Ισπανού Λοπέζ αντίκρισαν από την Εθνική μας οι Δέλλας, Αντζας και Κωστούλας, ενώ από τους Αγγλους αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κέρτις.

ΕΛΛΑΔΑ: Λυμπερόπουλος, Λάκης (46 Κωστούλας), Δερμιτζάκης, Δέλλας, Αντζας, Γκούμας, Μαυρογενίδης, Κιάσος, Κωνσταντινίδης, Λυμπερόπουλος, Στολτίδης.

ΑΓΓΛΙΑ: Ρέι, Σιμένκα, Σέραλντ, Κέρτις, Ρικόρντο, Χολντς, Λάμπαρτ, Κοναν, Ντάιερ (61 Μόουζες), Χάσκεϊ, Χιους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ