Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Καταγγέλλουν μεθοδεύσεις ιδιωτικοποίησης

Τις δρομολογούμενες από την κυβέρνηση μεθοδεύσεις για την ιδιωτικοποίηση ή το κλείσιμο της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Ελλάδος καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Μηχανογραφικού Κέντρου Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Ελλάδος (ΜΗ. Κ. ΕΣΥΕ).

Σε σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μετά από ομόφωνη απόφαση όλων των υπαλλήλων καταγγέλλει τους... νέους τρόπους άσκησης διοίκησης του γενικού γραμματέα της ΕΣΥΕ Ν. Καραβίτη και κάνει λόγο για αναιτιολόγητες μετακινήσεις στελεχών του Κέντρου Πληροφορικής της γενικής γραμματείας ΕΣΥΕ. Η ανακοίνωση αναφέρει τις περιπτώσεις μετακίνησης σε άλλη διεύθυνση δύο στελεχών χωρίς καμία απολύτως αιτιολογία, υπογραμμίζοντας ότι "οι μετακινήσεις και οι μεθοδεύσεις αυτές είναι πιθανό να σχετίζονται άμεσα με την ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών, ή με την ενεργοποίηση ειλημμένων αποφάσεων για αλλαγή νομικού πλαισίου της ΕΣΥΕ".

Ο σύλλογος αφού αναφέρει ακόμη ότι παρόμοιες ενέργειες του γενικού γραμματέα της ΕΣΥΕ γίνονται και σε άλλες διευθύνσεις της ΕΣΥΕ και όχι μόνο στη διεύθυνση Πληροφορικής, καταλήγει στην άποψη ότι το όλο κλίμα οδηγεί στο συμπέρασμα ότι "οι φήμες για ιδιωτικοποίηση ή κλείσιμο της ΕΣΥΕ ίσως να μην είναι μόνο φήμες, αλλά δρομολογημένες καταστάσεις".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ