Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
"ALL STAR GAME"
Η γιορτή του βόλεϊ

Ο αγώνας της Εθνικής ομάδας με τη μεικτή των ξένων, αποκορύφωμα του σημερινού "Ολ Σταρ Γκέιμ"

Το βόλεϊ έχει την τιμητική του σήμερα, αφού στο γήπεδο του Πανελληνίου θα διεξαχθεί το "Ολ Σταρ Γκέιμ" μεταξύ της εθνικής ομάδας και των καλύτερων ξένων παικτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η γιορτή του βόλεϊ θα ξεκινήσει στις 17.45 με τον αγώνα παλαιμάχων Αθήνας - Θεσσαλονίκης, που αναμένεται να ξυπνήσει παλιές εικόνες στους μεγαλύτερους σε ηλικία. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θ. Μπελιγράτης, παλιός διαιτητής.

Το "κυρίως πιάτο" της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει τον αγώνα της Εθνικής ομάδας, ενώ θα ακολουθήσουν οι βραβεύσεις των καλύτερων αθλητών του πρωταθλήματος της Α1 για την περσινή περίοδο. Παράλληλα, θα υπάρχουν διάφοροι διαγωνισμοί όπως ταχύτητας, σερβίς, καθώς και διαγωνισμός γρήγορης επίθεσης. Στο κάθε διαγωνισμό θα μετέχουν τέσσερις αθλητές, δυο από την Εθνική ομάδα και δυο από τη μεικτή.

Οσον αφορά την ομάδα που θα τεθεί αντίπαλος της Εθνικής θα απαρτίζεται από τους: Γκουντίμα, Φιλίποφ, Ποπόφ, Τόνεφ, Ζελιάσκοφ, Κράβαρικ, Τσαγιάν, Μέρλο, Κόβαρικ, Κατζ, Τζούριτς, Πλεσκόφ, Μάριτς, καθώς και τους ομογενείς Καλμαζίδη, και Μέλκα.

Προπονητής της θα είναι ο κόουτς του Ολυμπιακού Τζιαν Πάολο Μοντάλι. Ο αγώνας θα καλυφθεί απ' ευθείας από το ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ