Τετάρτη 3 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ
Νοκ - άουτ η ελληνική "ντριμ - τιμ"

Η Εθνική άρσης βαρών δε θα πάει στην Ταϊλάνδη λόγω τραυματισμών και κακής αγωνιστικής κατάστασης

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών οδήγησαν τελικά τον προπονητή της Εθνικής ομάδας άρσης βαρών, Χρήστο Ιακώβου, να αποφασίσει τη μη συμμετοχή της ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ταϊλάνδης, που αρχίζει το Σαββατοκύριακο.

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Ελληνας ομοσπονδιακός δεν ήταν και λίγα... Στους ήδη τραυματίες εδώ και καιρό Σαμπάνη και Κόκκα, ήρθε να προστεθεί και ο τραυματισμός του Κάχι Καχιασβίλι, ενώ όπως διαπιστώθηκε την τελευταία στιγμή στην ίδια κατάσταση ήταν και οι Μήτρου - Λεωνίδης.

Παράλληλα, οι μόνοι που δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών οι Τζελίλης, Δήμας και Σπύρου σε καθοριστικό τεστ που πραγματοποίησαν αποδείχτηκε ότι δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για τόσο σπουδαίους αγώνες.

"Είναι από τις πιο άτυχες στιγμές της ζωής τόσο σαν αθλητής όσο και σαν προπονητής" ήταν η δήλωση του Χρήστου Ιακώβου, για την απόφαση που αναγκάστηκε να πάρει.

Με σημαντικές απουσίες όμως θα ταξιδέψει για την Ταϊλάνδη και η Εθνική γυναικών, αφού δε θα έχει στη σύνθεσή της τα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος Γιώτα Αντωνοπούλου, Μαρία Χριστοφορίδου, Αννα Στρούμπου και Μάτα Μποντόζη. Ετσι, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα εκπροσωπηθεί από τις Χατζηαβραμίδου, Μυσιρλή, Χατζηιωάννου, Τάτση, Ζαγλιβέρη, Κοχλιαρίδου.

Το δεύτερο γκρουπ της ελληνικής αποστολής θα αναχωρήσει την Κυριακή 7 Δεκέμβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ