Τρίτη 16 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κάλπες στο αεροδρόμιο Σπάτων

Την ψήφο των εργαζομένων διεκδικεί ο "Πανοικοδομικός Ταξικός Ενωτικός Συνδυασμός"

Σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη διεξάγονται οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη διοίκησης στο Παράρτημα Εργαζομένων στο νέο αερολιμένα Αθηνών του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.Οι εκλογές γίνονται μέσα στο χώρο του εργοταξίου και οι εργαζόμενοι μπορούν να ψηφίζουν από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Κάλεσμα προς τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες και να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιό του, απευθύνει - με τη διακήρυξή του - ο Πανοικοδομικός Ταξικός Ενωτικός Συνδυασμός,τονίζοντας πως "με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας στο χέρι, ψηφίζουμε το δικό μας όργανο πάλης".

Ο συνδυασμός επισημαίνει ότι από τη θέση της πλειοψηφίας της διοίκησης του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας "μαζί με όλους εσάς, έδωσε τη μάχη να σπάσει η αυθαιρεσία της ΧΟΧΤΙΦ και των μεγαλοεργολάβων, για το 5ήμερο και για την εφαρμογή των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, στάθηκε δίπλα σας στα μικρά και μεγάλα προβλήματα. Μαζί στήσαμε το Παράρτημα των εργαζομένων στο νέο αεροδρόμιο, που αγκαλιάζει όλους τους εργαζόμενους, όλες τις ειδικότητες".

Σημειώνει ότι το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού αποτελείται από συνδικαλιστές δοκιμασμένους στους αγώνες, που έχουν μάθει να λειτουργούν μαζί με το Συνδικάτο και καλεί τους εργαζόμενους να δώσουν την πρέπουσα απάντηση σε όσους επιδιώκουν με ξεχωριστά ψηφοδέλτια να ακυρώσουν την αγωνιστική πορεία του Συνδικάτου και του Παραρτήματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ