Κυριακή 21 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ
Δυναμική πορεία υπερκάλυψης του πλάνου

Δυναμική ανοδική πορεία στην κάλυψη του πλάνου της ακολουθεί η Κομματική Οργάνωση Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, σε μια προσπάθεια όχι μόνον να καλύψει το πλάνο της στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης προς τιμήν των 80 χρόνων του ΚΚΕ, αλλά να κερδίσει και την άμιλλα την οποία έχει βάλει η με τις Οργανώσεις Αν. Πελοποννήσου και Αττικής μετά από πρόσκληση -"πρόκληση" των δύο τελευταίων οργανώσεων.

Ηδη η ΚΟ Αν. Μακεδονίας - Θράκης κάλυψε τα 67,7% του συνολικού πλάνου της, παίρνονται μέτρα για τη μεγαλύτερη δυνατή κινητοποίηση ολόκληρης της οργάνωσης. Ηδη, πολλοί κομμουνιστές και μεγάλος αριθμός φίλων και οπαδών του Κόμματος στην περιοχή, στα πλαίσια της άμιλλας, ξανοίγονται με πείσμα για να την κερδίσουν.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, από τις Νομαρχιακές Επιτροπές, η ΝΕ Ξάνθης έχει καλύψει τα 103% του πλάνου της, η ΝΕ Ροδόπης τα 86% του πλάνου και η ΝΕ Εβρου 64,2%. Ακολουθούν οι Οργανώσεις Δράμας με 59,7% και Καβάλας με 56,8%. Η προσπάθεια συνεχίζεται με μεγάλη ένταση, όπως μας είπαν οι σύντροφοι της ΚΟ Αν. Μακεδονίας - Θράκης, που πιστεύουν ότι θα υπερκαλύψουν το πλάνο τους και θα βγουν "νικητές" στην άμιλλα. Βεβαίως, σημειώνουν με νόημα, αυτό δε σημαίνει πως οι "αντίπαλες" οργανώσεις δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την... έκπληξη! Πάντως ο συναγωνισμός είναι μεγάλος και η τελική έκβαση κρίνεται αβέβαιη...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ