Κυριακή 21 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Στα Τρίκαλα στα δύο στενά...

ΠΑΟ και Ιωνικός στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής

Στα... ουδέτερα Τρίκαλα διεξάγεται σήμερα το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής, όπου ο Παναθηναϊκός ως τυπικά γηπεδούχος υποδέχεται τον Ιωνικό. Ως γνωστόν ο Παναθηναϊκός εκτίει την ποινή αποκλεισμού της έδρα του για μια αγωνιστική που του επιβλήθηκε για επεισόδια των οπαδών του στον αγώνα με την Προοδευτική.

Οι πράσινοι θέλουν να φύγουν από τη θεσσαλική πόλη χωρίς απώλειες ,αφού μετέπειτα ακολουθούν έξι παιχνίδια στο Λεκανοπέδιο, οπότε έχουν όλα τα φόντα να ανέβουν στη βαθμολογία. Αλλωστε, πέρα από αυτό, μια νίκη σήμερα θα τους δώσει το δικαίωμα να εδραιωθούν στην τρίτη θέση και να παραμείνουν πολύ κοντά στο κυνήγι της πρωτοπόρου ΑΕΚ.

Στην αντίπερα όχθη, στην ομάδα της Νίκαιας, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ουδετερότητα της έδρας και εάν καταφέρουν να νικήσουν θα συγκατοικήσουν με τους πράσινους στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί από το ΦΙΛΜΝΕΤ.

Στην Καλαμάτα δοκιμάζει τις δυνάμεις αύριο (15.00 ΦΙΛΜΝΕΤ) η πρωτοπόρος ΑΕΚ, που αν καταφέρει να περάσει αλώβητη τότε είναι μια ανάσα πριν από τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα. Από την άλλη η "Μαύρη Θύελλα" που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας κάνει τις τελευταίες προσπάθειες προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αναλυτικά το υπόλοιπο πρόγραμμα: ΟΦΗ - Αθηναϊκός, Πανηλειακός - Ηρακλής, Ξάνθη - Εθνικός, Πανιώνιος - Καβάλα, ΠΑΟΚ - Βέροια, Προοδευτική - Παναχαϊκή.

Ολοι αγώνες αρχίζουν στις 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ