Τρίτη 13 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Κρύφτηκαν οι καρεκλοκένταυροι

Αδειο ήταν το γραφείο του προέδρου της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Ηρακλείου (ΕΑΣΗ), Γιάννη Πυργιαννάκη,χτες, την ώρα που αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον βουλευτή Βαγγέλη Μπούτα, πραγματοποιούσε προγραμματισμένη επίσκεψη! Από τη διοίκηση της ΕΑΣΗ, ο μόνος που υποδέχτηκε την αντιπροσωπεία ήταν ο αντιπρόεδρος, Ναπολέων Λουκαδάκης,ο οποίος απάντησε ότι ο πρόεδρος "έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις"...

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε αρνητικά από τα μέλη της αντιπροσωπείας, αλλά και από προέδρους και στελέχη πρωτοβάθμιων συνεταιρισμών, ενώ στην αίθουσα δεν ανέβηκε ούτε ο πρόεδρος της ΟΑΣ Ν. Ηρακλείου, Αριστείδης Σχοιναράκης.Μάλιστα, την προηγούμενη μέρα, ο συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ, που μετέχει παράλληλα και στη διοίκηση της Ενωσης, δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι "ο Βαγγ. Μπούτας εξαίρεσε την ομοσπονδία απ' το πρόγραμμα της περιοδείας του, λειτουργώντας διασπαστικά"!

Σκληρή ήταν η απάντηση του γραμματέα της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, Μανόλη Συντιχάκη,που τόνισε ότι "δε θα μπορούσαμε να προγραμματίσουμε συνάντηση με μια νόθα διοίκηση, που προέκυψε από αγροτικούς συλλόγους - "μαϊμούδες"... Εκτός απ' τον Μ. Συντιχάκη, στη χτεσινή επίσκεψη στην ΕΑΣΗ μετείχε και ο γραμματέας του Γραφείου Περιοχής Κρήτης, Τηλέμαχος Δημουλάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ