Τετάρτη 14 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ανανεωμένο "Διαβάζω"

Ανανεωμένο, ως προς την ύλη και την εμφάνισή του, γιορτάζει τα 22 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας του, το περιοδικό "Διαβάζω".Με αλλαγή στο λογότυπο, το εξώφυλλο, το σχεδιασμό και την παρουσίαση της ύλης, αλλά και με νέες στήλες, στο τεύχος Ιανουαρίου, έγινε μια νέα αρχή.

Οπως αναφέρθηκε στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου τον Ιανουάριο του 1976 κυκλοφόρησε το ειδικό περιοδικό, το "διαβάζω". Τότε, η έκδοση ενός εντύπου για το βιβλίο από πολλούς θεωρούνταν παράτολμο εγχείρημα. "Κι όμως, μια παρέα φίλων, που καμιά επαγγελματική σχέση δεν είχε με το βιβλίο, έκανε πράξη την επιθυμία της. Να κυκλοφορεί δηλαδή ένα περιοδικό που θα ενημερώνει τους βιβλιόφιλους, θα αποτυπώνει το στίγμα της αγοράς, θα προσφέρει βήμα στους συγγραφείς, στους ανθρώπους των Γραμμάτων, στους εκδότες, με σκοπό την προώθηση του καλού βιβλίου".

Το τεύχος του φετινού Ιανουαρίου κυκλοφόρησε με αφιέρωμα στον Νίκο Εγγονόπουλο και με τις νέες στήλες: "σημειώσεις στο περιθώριο", "σε πρώτο πρόσωπο", "ξένο διήγημα", "φιλολογικά χρονογραφήματα" κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ