Τετάρτη 14 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν

Διεθνές φιλικό σήμερα στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό κόντρα στον φημισμένο Αγιαξ

Επιστροφή στο... παρελθόν σήμερα για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του τριφυλλιού θα φορέσει τα "καλά" της και θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα στις 6μμ (ΜΕΓΚΑ) τον φημισμένο Αγιαξ. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν για τους περισσότερους παίκτες της ελληνικής ομάδας, που θα βρουν και πάλι στο δρόμο τους, έστω και φιλικά, την πρωταθλήτρια Ολλανδίας.

Ο Βασίλης Δανιήλ επισημαίνει: "Είναι ένα μεγάλο ματς ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Είναι τιμή για μας να παίζουμε με έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο, έστω και αν αυτό είναι ένα φιλικό ματς. Πιστεύω ότι θα εξάγουμε χρήσιμα συμπεράσματα". Από την πλευρά του ο τεχνικός ηγέτης του Αγιαξ, Δανός Μόρτεν Ολσεν, δηλώνει: "Οσες φορές έχω έρθει στην Ελλάδα δεν έχω χάσει. Θα είναι ένα γερό τεστ για μας, αφού ο ΠΑΟ έχει ευρωπαϊκή εμπειρία. Το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στην κορυφή αλλά να παραμείνεις". Ο Ολσεν είχε έναν καλό λόγο και για το Νίκο Μαχλά που διαπρέπει στο πρωτάθλημα της χώρας της τουλίπας: "Είναι ένας προικισμένος σκόρερ με δολοφονικό ένστικτο".

Στο σημερινό αγώνα η ΠΑΕ έχει θεσπίσει μαθητική εξέδρα με ελεύθερη είσοδο, ενώ τα εισιτήρια για τους ενήλικες θα κοστίζουν 1.500 και 3.000 δραχμές.

"Είμαστε κουρασμένοι"

Ο Καβαλιώτης τεχνικός του Παναθηναϊκού υποστήριξε χθες στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στις εγκαταστάσεις της Παιανίας: "Η ισοπαλία στον Πύργο ίσως έδειξε ότι η ομάδα έχει συμπτώματα κούρασης. Οι παίκτες τις ερχόμενες μέρες θα περάσουν από ιατρικά τεστ. Ο κορμός της ομάδας αποτελείται από 10 παίκτες και είναι φυσικό να έρθει η κόπωση". Αναφερόμενος στα μεταγραφικά ζητήματα ο κ. Δανιήλ τόνισε: "Δεν έχω να σας πω κάτι καινούριο. Ο,τι και αν γίνει θα το μάθετε στην ώρα του".

Πάντως, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η μετακίνηση του Μανώλη Δερμιτζάκη από τον ΟΦΗ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Στην αναμονή και η επιστροφή του Δημήτρη Μάρκου που συζήτησε με τον Γ. Βαρδινογιάννη, όμως η τελική απόφαση θα παρθεί τις προσεχείς μέρες. Ο Ναουσαίος παίκτης έχει ήδη επίσημη πρόταση από την Καλαμάτα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ