Τετάρτη 14 Γενάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ -ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Στοχεύουν τη διαφορά

Με στόχο τη διαφορά ασφαλείας, ρίχνονται σήμερα στη μάχη του Κυπέλλου Κόρατς Περιστέρι, Παπάγου και Αρης. Κι οι τρεις ομάδες αγωνίζονται εντός έδρας, γεγονός που δεν επιτρέπει αρνητικές σκέψεις.

Περιστέρι - Μπούντουτσνοστ 17.00

Με το μυαλό στο πάθημα από τον Ερυθρό Αστέρα, το Περιστέρι υποδέχεται στις 17.00 την Μπούντουτσνοστ (ΣΚΑΪ). Το γεγονός ότι εκπροσωπεί τη μεγάλη γιουγκοσλαβική σχολή λέει πολλά, κι ακόμα περισσότερα το γεγονός ότι ισοβαθμεί με την Παρτιζάν στην κορυφή του πρωταθλήματος της χώρας της. "Είναι πιο έμπειρη ομάδα από τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν μπορείς να απομονώσεις κάποιον παίκτη της. Σουτάρουν όλοι σαν δαιμονισμένοι. Εμείς δεν πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με το σκεπτικό της διαφοράς. Θέλουμε να κερδίσουμε έστω και με έναν πόντο. Αυτό το σκεπτικό θα μας βοηθήσει" υπογράμμισε ο Αργ. Πεδουλάκης, που κοντά στο καλάθι θα στηριχτεί στον Γιόζεφ κι όχι στον Γουότσον που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Παπάγου - Κομπασάν 17.30
Την τουρκική Κομπασάν, που στην προηγούμενη φάση αντιμετώπισε με επιτυχία το Σπόρτιγκ, υποδέχεται στις 17.30 ο Παπάγου (Σούπερ Σπορτ). Ο Κ. Μίσσας πιθανότατα θα στερηθεί τον υπηρεσιών του τραυματία Αλμπέρτι, αλλά ελπίζει ότι οι Αμερικανοί του μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Χαρακτήρισε πάντως την Κομπασάν πειθαρχημένη ομάδα με καλούς σουτέρ κι αυτό λέει πολλά. Αρης - Βέντσπιλς 21.30

Από προβλήματα άλλο τίποτα στον Αρη, που στις 21.30 υποδέχεται τη Βέντσπιλς από τη Λετονία. Ο Σοκ εγκατέλειψε το σύλλογο, ο Ορτίθ ειδοποίησε ότι αν δεν πληρωθεί μέχρι το βράδυ έχει έτοιμα τα εισιτήρια να αναχωρήσει αύριο για το Πουέρτο Ρίκο, ο Ζ. Πάσπαλιε είναι ως ει παρών, προπονητής δεν υπάρχει, διοίκηση δεν ανέδειξε η προχτεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση, τα ταμεία είναι άδεια "κι ο Θεός να βάλει το χέρι του", όπως δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Στ. Βρούσγος. Η "αυτοκρατορία" που κυριάρχησε στο ελληνικό μπάσκετ τη δεκαετία του '80 διαλύεται, θύμα του επαγγελματικού μοντέλου που η ίδια επέβαλε.

  • Για το Κύπελλο Ρονκέτι ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τραμπ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ