Πέμπτη 19 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Με τους ανθρώπους της Ζώνης

Κοντά στους εργαζόμενους της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης βρέθηκε χθες κλιμάκιο συνδικαλιστών, μαζί με τον δήμαρχο Περάματος Γιάννη Πατσιλινάκο,εκπροσώπους των βιοτεχνών και μαζικών φορέων της περιοχής, για να κουβεντιάσουν και να καθορίσουν τα παραπέρα αγωνιστικά τους βήματα.

Το κλιμάκιο κατήγγειλε στους εργαζόμενους την εγκατάλειψη που δέχεται το Πέραμα, καθώς η κατάσταση χειροτερεύει, η ανεργία έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα και η κυβέρνηση μέσω των αρμόδιων υπουργών της, συνεχίζει να δίνει υποσχέσεις, που μέχρι σήμερα μένουν στα χαρτιά. Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν και για τη στάση του Οργανισμού Λιμένος Πειραιά, που, από τη μία ισχυρίζεται ότι παίρνει μέτρα για τη βελτίωση της υποδομής της Ζώνης, ενώ από την άλλη διεκδικεί χώρους που γίνονται επισκευές, για να τους μετατρέψει σε χώρους εκφόρτωσης αυτοκινήτων, υπονομεύοντας έτσι την ύπαρξη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Βάσης.

Οι εργαζόμενοι που ζουν καθημερινά αυτή την πολιτική, αφού κάνουν μεροκάματο κάθε τρεις και τέσσερις μήνες, δήλωσαν ότι άλλη λύση δεν υπάρχει παρά μόνο ο ενωμένος και συντονισμένος αγώνας. Την ερχόμενη Τετάρτη τα σωματεία μαζί με το δήμο και τους βιοτέχνες προγραμματίζουν νέα κινητοποίηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ