Πέμπτη 19 Φλεβάρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
"Κόκκινο" το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός κέρδισε στη Βουλιαγμένη με 10-9

Ο Ολυμπιακός ήταν τελικά ο νικητής του πρώτου μεγάλου ντέρμπι της χρονιάς στο πρωτάθλημα πόλο της Α1, αφού επιβλήθηκε χτες εκτός έδρας της Βουλιαγμένης με 10-9, στο παιχνίδι που έκλεισε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής.

Οι "ερυθρόλευκοι" φάνηκαν πιο έτοιμοι για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι και δικαίως έφθασαν στη νίκη, στην πρώτη κόντρα με την αιώνια αντίπαλό τους Βουλιαγμένη. Οπλο των Πειραιωτών για τη χτεσινή νίκη αποτέλεσε η άμυνα, καθώς και οι πολύ καλές αποκρούσεις του τερματοφύλακα Μάκη Βολτυράκη, σε κρίσιμα λεπτά, που το παιχνίδι θα μπορούσε να γυρίσει αντίστροφα. Αντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν επιπόλαιες επιλογές στην επίθεση, αλλά και λάθη στην άμυνα. Πάντως ο αγώνας επιβεβαίωσε πλήρως το χαρακτήρα του ντέρμπι και τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο εννιάλεπτο, όταν ο Ολυμπιακός παίζοντας πιο αποφασιστικά κατάφερε να φθάσει στη νίκη προηγούμενος με 10-7, πάρα την απεγνωσμένη προσπάθεια των γηπεδούχων να ανατρέψουν τη διαγραφόμενη κατάσταση...

Τα εφτάλεπτα του παιχνιδιού ήταν: 2-2, 2-1, 2-3, 3-4. Τα γκολ για τη Βουλιαγμένη σημείωσαν οι: Αφρουδάκης 4, Τρομπόγιεβιτς 1, Ψύχος 1, Μπουλουγουράς 1, Λοράντος 1, Μάζης 1. Για τους νικητές "ερυθρόλευκους" σκόραραν οι: Λούδης 3, Χατζής 3, Χατζηθεοδώρου 2, Θωμάκος 1, Αρόγιο 1.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ