Πέμπτη 5 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Μπάγεβιτς: "Στα χέρια μας ο τίτλος"

O πάντα φειδωλός στις δηλώσεις του Ντούσαν Μπάγεβιτς παραδέχτηκε χθες στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου... αν: "Αναμφίβολα έχουμε το αβαντάζ μετά το αποτέλεσμα του αγώνα Παναθηναϊκού - ΑΕΚ και είναι στα χέρια μας η υπόθεση τίτλος. Ομως πρέπει να κοιτάμε μόνο τη δική μας απόδοση και να μην ασχολούμαστε με τις άλλες ομάδες. Ασφαλώς χρειάζεται το ίδιο πάθος και πείσμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος", υποστήριξε ο Ντούσκο.

Αναφερόμενος στον αγώνα με την Προοδευτική επισήμανε: "Στο πρώτο ημίχρονο είμαστε καλοί, όμως στην επανάληψη δείξαμε κάποια αδράνεια. Πάντως θέλω να τονίσω ότι το γήπεδο του Κορυδαλλού είναι απαράδεκτο. Δε θέλω φυσικά να θίξω τους ανθρώπους της Προοδευτικής, όμως η εικόνα που περνάει στην Ευρώπη είναι αρνητική για το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για το κυριακάτικο ματς με την Καλαμάτα: "Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς αφού ο αντίπαλός μας "καίγεται" για τους βαθμούς προκειμένου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν έχει καμιά σχέση με το περσινό 4-1, όπου η Καλαμάτα ήταν αδιάφορη βαθμολογικά".

Καταλήγοντας ο Μπάγεβιτς είπε για την πιθανή μεταγραφή του Νίκου Νταμπίζα στη Νιούκαστλ: "Δεν έχει γίνει ακόμη καμία επίσημη πρόταση. Θα περιμένουμε και βλέπουμε. Πάντως αυτή η κατάσταση έχει δημιουργήσει μια μικρή αναστάτωση στην ομάδα. Εδώ δεν είμαστε Αγγλία, όπου σχεδόν κάθε βδομάδα έχουμε μετακινήσεις".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ