Τετάρτη 11 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
"Φουσκωμένα" νερά στη Βουλιαγμένη

Στα δικαστήρια η παράταξη Ζούπα, η οποία χαρακτηρίζει παράνομη τη "διοίκηση των 6", που παρέμειναν στο Διοικητικό Συμβούλιο

Δραματικές είναι πλέον οι εξελίξεις στα διοικητικά δρώμενα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, καθώς μέρα με τη μέρα... τα νερά φουσκώνουν επικίνδυνα και φέρνουν τον ιστορικό σύλλογο στο να διανύει μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους της ιστορίας του.

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του πρώην πλέον προέδρου του ΝΟΒ, Χρήστου Ζούπα, και της αντιπολίτευσης συνεχώς μεγαλώνει χωρίς να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα το τι μέλλει γενέσθαι.

Ως γνωστόν, από την αρχή της χρονιάς είχαν αρχίσει να μαζεύονται μαύρα σύννεφα στη διοίκηση με αφορμή την τάση ορισμένων παλαιών μελών να επιστρέψει ο σύλλογος στα παλαιά πρότυπα του... κλειστού σωματείου, καθώς και στην κατά κάποιο τρόπο αποδυνάμωση του τμήματος πόλο, και την παράταξη του Χρήστου Ζούπα που επιχειρούσε ένα άνοιγμα προς όλα τα κοινωνικά στρώματα της περιοχής και παράλληλα τον πρωταθλητισμό σε όλα τα αθλήματα (πόλο, κολύμβηση κτλ. ).

Το τελευταίο διάστημα οι φωνές της αντιπολίτευσης άρχισαν να πληθαίνουν, με αποτέλεσμα ο Χρήστος Ζούπας και οι συνεργάτες του να προχωρήσουν σε μια δυναμική κίνηση και να παραιτηθούν από την ηγεσία, με βασικό σκοπό το διοικητικό κενό και την προκήρυξη εκλογών ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Ομως, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι, αφού τα 6 άτομα που απέμειναν στο ΔΣ, Λεούσης, Βιτωράτος, Αναστασιάδης, Αναγνωστόπουλος, Σάτρας, Τσιταβής, συγκρότησαν προσωρινή διοίκηση με πρόεδρο τον πρώτο και όρισαν Γενική Συνέλευση για τις 12 Απρίλη.

Οπως είναι φυσικό, ο Χρήστος Ζούπας και οι συνεργάτες του δεν έμειναν και αυτοί με σταυρωμένα χέρια και αποφάσισαν να ενεργήσουν δυναμικά. Ετσι σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου ο πρώην πρόεδρος της Βουλιαγμένης επισήμανε ότι πρόκειται να κάνει προσφυγή κατά της "διοίκησης των 6", αφού τη θεωρεί παράνομη γιατί δεν έχει την αποδοχή των 2/3 του ΔΣ (12 μέλη συνολικά), όπως ορίζει το καταστατικό, και θα πρέπει από τώρα να προκηρυχτούν εκλογές. Παράλληλα κατηγόρησε ευθέως τους 6 ότι είναι η κύρια αιτία των προβλημάτων που απασχολούν το σύλλογο αυτή τη στιγμή, με την επιμονή τους για ανακοπή του πρωταγωνιστικού ρόλου του συλλόγου, με αποκορύφωμα την αντίδρασή τους για μείωση του ετήσιου προϋπολογισμού του σωματείου. Επίσης, όπως τόνισε ο Χρήστος Ζούπας, αντιδρούσαν στην καταβολή των πριμ στους παίκτες της ομάδας πόλο για τις περσινές επιτυχίες που σημείωσε (Κύπελλο Ευρώπης, Πρωτάθλημα Ελλάδας).

  • Στις εσωτερικές υποχρεώσεις γυρίζουν σήμερα Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός, που δίνουν τους εξ αναβολής αγώνες για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Ετσι στις 19.00 στο Ποσειδώνειο οι "μπέμπηδες" θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΟΘΦ, ενώ στις 20.00 ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στον Πειραιά.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Υπογράφουν ενάντια στην αυταρχική απαγόρευση του αγωνιστικού εορτασμού (2020-11-17 00:00:00.0)
Τραμπούκικη επίθεση σε στέλεχος του ΠΑΜΕ (2012-10-13 00:00:00.0)
Δυο προσφορές για την εκχώρηση (2011-11-02 00:00:00.0)
Α' ΑΘΗΝΑΣ (2007-08-26 00:00:00.0)
Γέμισε παράδες το Κύπελλο (1997-03-27 00:00:00.0)
Εκλογές με... μποφόρ (1996-11-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ