Τετάρτη 11 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Μπάγεβιτς δεν ξεγράφει την ΑΕΚ...

Το... βιολί του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς: "Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι και οι τρεις μέσα στην υπόθεση "τίτλος"", τόνισε και χτες στη συνέντευξη Τύπου στο Ρέντη ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων", που παρά την απρόσμενη ήττα της ΑΕΚ, δε θεωρεί ότι η παλιά του ομάδα είναι οριστικά εκτός ...νυμφώνος: "Εχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλά μπορούν ν' αλλάξουν".

Αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Ντούσκο επισήμανε: "Πρέπει να κάνουμε όσο γίνεται λιγότερα λάθη, ώστε να διατηρηθούμε στην κορυφή και να πάρουμε τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά". Σχετικά με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής στην Καλαμάτα παραδέχτηκε: "Ειλικρινά δεν περίμενα να κερδίσουμε με τόσο μεγάλο σκορ στη Μεσσηνία. Είχαμε καλή απόδοση και αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" είχε να πει ένα καλό λόγο και για τον Νίκο Νταμπίζα: "Πρόσφερε πολλά στον Ολυμπιακό. Είναι παράδειγμα προς μίμηση και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Ποτέ δεν παραπονέθηκε όταν ήταν εκτός ομάδας. Του εύχομαι καλή επιτυχία στη Νιουκάστλ και είμαι βέβαιος ότι θα σταδιοδρομήσει στα βρετανικά γήπεδα". Πάντως ο Μπάγεβιτς έκανε... ντρίπλα όταν τον ρώτησαν αν ο ίδιος ήταν υπέρ της παραχώρησης του διεθνή παίκτη: "Δεν έχει σημασία η δική μου γνώμη. Πάντως έχουμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Ο συναχωμένος χτες κόουτς μίλησε και για τον Τάσο Μητρόπουλο: "Ακόμα δεν έχει ληφθεί απόφαση τι πόστο θα αναλάβει. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να είναι στον πάγκο δίπλα μου".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ