Τετάρτη 11 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Στην αντεπίθεση ο Δανιήλ

"Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με επιθετικό πνεύμα. Πάντα προσπαθούμε να σημειώσουμε όσο γίνεται περισσότερα γκολ". Ο Βασίλης Δανιήλ τόνισε χθες στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην Παιανία ότι η ομάδα του ενδιαφέρεται εκτός από τους βαθμούς και για το θέαμα. Μάλιστα τα έβαλε και με μερίδα του Τύπου που αγνοεί τα "κατορθώματα" του τριφυλλιού: "Εχουμε τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Ευρώπη μετά τον Αγιαξ και τη δεύτερη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Ομως αυτά δεν αναφέρονται. Σε κάθε άσχημο αποτέλεσμα ο θόρυβος διογκώνεται".

Αναφερόμενος στην αποτυχία της ΑΕΚ κόντρα στον Πανηλειακό ο Καβαλιώτης τεχνικός δήλωσε: "Σίγουρα η υπόθεση τίτλος είναι δύσκολη υπόθεση, αφού ο Ολυμπιακός είναι μπροστά οκτώ βαθμούς, διαφορά σημαντική. Η δεύτερη θέση όμως είναι στα πλάνα της, αφού δε νομίζω ότι θα τα παρατήσει τόσο εύκολα. Μας περιμένουν όλους ακόμη εννιά δύσκολα ματς. Ο δρόμος είναι μακρύς και εμείς θα προσπαθήσουμε να έχουμε τις λιγότερες απώλειες".

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι το κλίμα στον ΠΑΟ έχει βελτιωθεί αισθητά μετά τη μεγάλη σε έκταση νίκη επί του ΟΦΗ.

Οσον αφορά τον Κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη ο κ. Δανιήλ υποστήριξε: "Είναι μια πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή κυρίως στην έδρα της. Θα χρειαστούμε αγωνιστική πειθαρχία και προσοχή και στα ενενήντα λεπτά ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης".

Οι πράσινοι θα έχουν στο πλευρό τους στη Θρακιώτικη πόλη 3.000 οπαδούς όπου αναμένεται να δώσουν βροντερό "παρών".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ