Κυριακή 22 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
Συναγερμός στο Αγρίνιο

Αύριο το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον πρωτοπόρο Αρη

Ες αύριον... τα σπουδαία στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής. Στο Αγρίνιο θα γίνει αύριο Δευτέρα το σούπερ ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής.

Ο Παναιτωλικός θα υποδεχτεί τον Αρη σε ένα ματς, που αναμένεται να παρακολουθήσουν πάνω από 8.000 οπαδοί, στη συντριπτική πλειοψηφία φίλοι των Αιτωλών. Ηδη τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί (από τα μέσα της βδομάδας) όμως το ματς το δείχνει σε ζωντανή μετάδοση η ΕΤ-3 στις 4μ.μ.

Ο Πέτρος Ραβούσης τεχνικός των γηπεδούχων τονίζει: "Ο Αρης είναι μεγάλη ομάδα και ασφαλώς ξέρουμε τι μας περιμένει. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και νομίζω ότι και με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη και θα βρεθούμε σε τροχιά ανόδου". Στην αντίπερα όχθη ο κόουτς των κιτρινόμαυρων Γιώργος Φοιρός υποστηρίζει: "Παίζουμε ίσως στην πιο δυνατή έδρα της κατηγορίας. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και ελπίζω να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Επιστροφή όμως στο κυρίως... πιάτο της αγωνιστικής που διεξάγεται σήμερα σε 7 γήπεδα. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις: των Σερρών, όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί τα Τρίκαλα και στο Αργος, όπου οι πράσινοι ίσως παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στην υπόθεση σωτηρίας. Θα έχουν απέναντί τους τη φορμαρισμένη Νίκη Βόλου του Γ. Πρόκοπ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Αργος - Νίκη Βόλου, Εθνικός Αστέρας - Λύκοι, Δόξα Δράμας - Λάρισα, Σέρρες - Τρίκαλα, Καρδίτσα - Λεβαδειακός, Καλλιθέα - Καστοριά, Εδεσσαϊκός - Δόξα Βύρωνα. Αύριο: Παναιτωλικός - Αρης. Ολα τα ματς αρχίζουν στις 4μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ