Σάββατο 4 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
"Δρομέας" αντικομμουνισμού

ΣΕΡΡΕΣ. -

Στην τακτική του αντικομμουνισμού προσέφυγε και η επιχείρηση ΔΡΟΜΕΑΣ στις Σέρρες, αντί απάντησης στις καταγγελίες της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ για τα όσα βιώνουν οι εργαζόμενοι και έχουν να κάνουν με εντατικοποίηση, τρομοκρατία, απολύσεις κ. ά. Καταγγελίες, που αποτέλεσαν και αφορμή κατάθεσης Ερώτησης στη Βουλή από βουλευτές του ΚΚΕ, τις οποίες αποδέχεται και το Εργατικό Κέντρο Σερρών που με παρεμβάσεις του ζητούσε την επίλυση των προβλημάτων.

Η επιχείρηση με πληρωμένες καταχωρήσεις στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης επιτέθηκε συνολικά στο ΚΚΕ, αλλά και στο βουλευτή Σερρών του Κόμματος Στ. Παναγιώτου.Στις καταχωρήσεις αυτές περιλαμβάνονται... αναλύσεις για την "κατάρρευση" των κομμουνιστικών καθεστώτων, πληροφορίες για δήθεν συμμετοχή του ΚΚΕ σε ανταγωνιστικές του ΔΡΟΜΕΑ επιχειρήσεις - για τις οποίες η ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ απαιτεί δημόσια διάψευση - καθώς και απειλές σε βάρος της βουλευτικής ασυλίας του Στ. Παναγιώτου και του Κόμματος συνολικά με την κατηγορία "σοβαρότατη παραβίαση των νόμων περί αθέμιτου ανταγωνισμού, συκοφαντική δυσφήμιση κλπ.".

Σε ανακοίνωση της ΝΕ Σερρών του ΚΚΕ τονίζεται ότι το Κόμμα "δε δέχεται μαθήματα από ιδιωτικές κερδοσκοπικές επιχειρήσεις, τις συμβουλές τους να τις δώσουν στα κόμματα που στηρίζουν το κεφάλαιο και τους ίδιους". Σε άλλο σημείο επισημαίνεται: "επιμένουμε στα όσα έχουμε υποστηρίξει ότι είναι ακριβή και αληθινά, μια πραγματικότητα στην οποία η διοίκηση της επιχείρησης αρνείται να απαντήσει, εξάλλου 80 χρόνια ύπαρξής μας σαν κόμμα, για την αλήθεια και το δίκαιο των εργαζομένων παλεύουμε, περνώντας από φωτιά και σίδερο".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ