Κυριακή 5 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΕΘΝΙΚΗ
"Μάχες" σε Αγρίνιο, Λάρισα

Τα ματς Παναιτωλικού - Ελευσίνας και Λάρισας - Νίκης Βόλου ξεχωρίζουν στη σημερινή αγωνιστική

Αγωνιστική φωτιά μπορεί να χαρακτηριστεί η 26η στο πρωτάθλημα της ΒΕθνικής, αφού περιλαμβάνει ντέρμπι που θα καθορίσουν το σκηνικό, τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά της βαθμολογίας, λίγο πριν την αυλαία του πρωταθλήματος.

Το σημαντικότερο παιχνίδι της ημέρας γίνεται στο Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται το δεύτερο της βαθμολογίας Πανελευσινιακό. Οι γηπεδούχοι με τον Πέτρο Ραβούση στον πάγκο τους παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την άνοδο στην Α Εθνική και μόνο με νίκη διατηρούν τις ελπίδες τους. Αλλωστε τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν οξύνει τα πνεύματα στο Αγρίνιο και καινούρια απώλεια βαθμών θα σημαίνει και τέλος στα όνειρα για τον Παναιτωλικό.

Στην αντίπερα όχθη η εκπληκτική φέτος Ελευσίνα του Χρήστου Αρχοντίδη αν καταφέρει να φύγει αλώβητη από μια δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Αγρινίου τότε θα βρίσκεται με το ένα πόδι στην Α Εθνική.

Δύσκολο έργο όμως έχει και ο πρωτοπόρος Αρης που αγωνίζεται στο Αργος με αντίπαλο την τοπική ομάδα που κάνει τις τελευταίες τους προσπάθειες να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Εύκολη αποστολή περιμένει τον τρίτο της παρέας των πρωτοπόρων Εθνικό Αστέρα που φιλοξενεί στην Καισαριανή τον αδύναμο Λεβαδειακό.

Στο "πόδι" βρίσκεται σήμερα και ο Θεσσαλικός κάμπος, με το τοπικό ντέρμπι μεταξύ της Λάρισας και της Νίκης Βόλου να μονοπωλεί το ενδιαφέρον περισσότερο για το τι θα συμβεί εκτός αγωνιστικού χώρου, μετά τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στο πρώτο παιχνίδι στο Βόλο. Οσον αφορά το αγωνιστικό μέρος οι Βολιώτες είναι αυτοί που καίγονται για τους βαθμούς προκειμένου να διατηρήσουν μέχρι τέλους τις όποιες ελπίδες έχουν για άνοδο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ