Σάββατο 11 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Φαβορί η ΑΕΚ

Υποδέχεται τον ΠΑΟ στη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Το εισιτήριο για την τετράδα που θα τη φέρει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε διοργάνωση ευρωπαϊκού Κυπέλλου, θέλει να σφραγίσει η ΑΕΚ σήμερα, που αγωνίζεται στο "Γ. Μόσχος" με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο αγώνα για την α φάση των πλέι - οφ.

Η νίκη με 3 - 0 του "Δικεφάλου" στο πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο που ανέτρεψε το πλεονέκτημα έδρας των "πρασίνων" φέρνει σήμερα τους Ενωσίτες αγκαλιά με την πρόκριση στο φάιναλ - φορ του πρωταθλήματος.

Με σύμμαχο τη συμπαράσταση των οπαδών της και την ανεβασμένη ψυχολογία οι "κιτρινόμαυροι" φαντάζουν σήμερα το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση. Ο Στ. Πολύζος θα στερηθεί και σήμερα των υπηρεσιών των Τζούριτς και Φάκα. Από την άλλη στον ΠΑΟ βαραίνουν οι απουσίες παικτών όπως ο Χατζηαντωνίου και ο Σπανός και οι άσχημες εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 16.30 ενώ από τις 17.10 θα υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΤ - 1.

Εξάλλου την υπόθεση πρόκριση στην τετράδα αναμένεται να τελειώσει σήμερα και ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει στην Παιανία (18.30) τον Κτησιφώντα. Στη Θεσσαλονίκη ο Ηρακλής παίζει το τελευταίο του χαρτί με αντίπαλο τον συμπολίτη του Αρη (Κατσάνειο 19.00) ο οποίος είχε κερδίσει 3 - 0 στο πρώτο αγώνα.

  • Την πρόκριση στο τελικό του πρωταθλήματος στην Α1 γυναικών αναμένεται να σφραγίσουν σήμερα τα Βριλήσσια όπου αντιμετωπίζουν στην Αλεξανδρούπολη την τοπική Νίκη (17.00). Υπενθυμίζεται ότι τα Βριλήσσια είχαν νικήσει στονπρώτο αγώνα με 3 - 0. Επίσης στον άλλο ημιτελικό των πλέι - οφ αύριο ο Φιλαθλητικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με στόχο να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στου πρώτο παιχίδι της Λεωφόρου με 3 - 0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ