Τετάρτη 22 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Κλήρωση - "λουκούμι"

Πασχαλιάτικο δώρο από το Τόκιο δέχτηκε τη Δευτέρα η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών, αφού η κλήρωση των ομίλων για την τελική φάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη χώρα του Ανατέλοντος Ηλίου (13-29 Νοέμβρη) θεωρείται ιδιαίτερα ικανοποιητική.

Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κληρώθηκε να συμμετέχει στον Ε Ομιλο με αντιπάλους τη Βραζιλία, τη Βουλγαρία και την Αλγερία. Σημειώνεται ότι από κάθε όμιλο (6 συνολικά) θα προκριθούν οι δυο πρώτες ομάδες, καθώς και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι από όλους τους ομίλους.

Η κλήρωση σκόρπισε χαμόγελα στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, αφού αποφεύχθηκαν τα μεγαθήρια όπως π.χ. η Ιταλία, η Ρωσία, η Γιουγκοσλαβία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέλιος Καζάζης, μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα της κλήρωσης, φανερά ικανοποιημένος δήλωσε: "Είμαι ευχαριστημένος, αφού κάτι τέτοιο ήθελα να γίνει, αφού όλοι προτιμούσαμε αρχικά έναν όμιλο με μία το πολύ πανίσχυρη ομάδα. Αυτό που μετράει τώρα είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν κατάλληλα, αν και η περίοδος των αγώνων δεν είναι και η καλύτερη, αφού βλάπτονται τα πρωταθλήματα, αλλά αυτό που προέχει περισσότερο απ' όλα είναι να διακριθούμε".

* Ανοίγει σήμερα η αυλαία της μάχης των ημιτελικών στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Α1 ανδρών, όπου τέσσερις ομάδες θα διεκδικήσουν τα δυο εισιτήρια της πρόκρισης που οδηγούν στο μεγάλο τελικό. Συγκεκριμένα στις 17.30 στο γήπεδο της Λεωφόρου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ορεστιάδα, ενώ στις 18.00 ο πρωταθλητής Αρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζεται ότι την πρόκριση θα πάρει όποια ομάδα φθάσει πρώτη στις δυο νίκες, ενώ σε περίπτωση που χρειαστεί τρίτο παιχνίδι το πλεονέκτημα έχουν Ορεστιάδα και Ολυμπιακός.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ