Κυριακή 26 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

"Η ολομέτωπη επίθεση κυβέρνησης - κεφαλαίου και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη συγκρότηση του Αντιιμπεριαλιστικού Αντιμονοπωλιακού Δημοκρατικού Μετώπου Πάλης", είναι το θέμα εκδήλωσης που πραγματοποιεί η Αχτίδα Εργατοϋπαλλήλων Μαγνησίας του ΚΚΕ,προς τιμήν των 80 χρόνων του Κόμματος και στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το γιορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς 1998. Θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Βόλου (Μακρυνίτσης 14) αύριο Δευτέρα 27 Απρίλη 1998, στις 7 το απόγευμα.

Την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ θα παρουσιάσει ο Κώστας Παρασκευάς,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και καλούνται να πάρουν μέρος οι εργαζόμενοι του Νομού Μαγνησίας.

Η ΝΕ Κοζάνης

Η ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ,στα πλαίσια του γιορτασμού των 80 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματος, οργανώνει εκδήλωση μνήμης και τιμής, σήμερα Κυριακή 26 Απρίλη και ώρα 12 το μεσημέρι, στο ύψωμα Ζαρκαδόπετρα (ανάμεσα στο Καπνοχώρι και στα Ιμερα), για εφτά επιφανή στελέχη του Κόμματος, τους: Σίμο Κερασίδη, Ζήση Ζησιάδη, Γιώργο Μέτζα, Παναγιώτη Τάσιου, Βασίλη Τερζόπουλου, Μιχάλη Μπελούκα και Νίκο Κουτσαντώνη,μελών του Γραφείου Περιοχής Μακεδονίας - Θράκης του ΚΚΕ και τοπικών στελεχών του Κόμματος και της ΟΚΝΕ, που δολοφονήθηκαν στις 15.4.43 από συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών.

Η ΝΕ διοργανώνει, επίσης, εκδήλωση τιμής, την επόμενη Κυριακή 3 Μάη ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα Κοβερνιάρειου,στη μνήμη του κομμουνιστή Νίκου Πλακωπίτη,στελέχους του Κόμματος και πρωτοπόρου συνδικαλιστή του Σωματείου Οικοδόμων Κοζάνης, που εκτελέστηκε την Πρωτομαγιά του 1944 από τους Γερμανούς κατακτητές στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής ανάμεσα στους 200 κομμουνιστές.

  • Οι ΚΟΒ του ΚΚΕ Ν. Ηρακλείου προσκαλούν σε πολιτική συγκέντρωση με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του Κόμματος", που θα γίνει αύριο Δευτέρα 27.4.98 και ώρα 7.30 μμ στην πλατεία του Ν. Ηρακλείου (ΕΗΣ).

Ομιλητής θα είναι ο Μπάμπης Αγγουράκης,μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ