Κυριακή 26 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Β' ΕΘΝΙΚΗ
Μάχες σε όλα τα μέτωπα

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι συναντήσεις της 28ης αγωνιστικής σε κορυφή και ουρά της βαθμολογίας

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον ο φετινός μαραθώνιος της Β' Εθνικής και η αγωνία κορυφώνεται. Αλλωστε ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει απολύτως τίποτα, όσον αφορά τις 3 θέσεις που οδηγούν στην Α' Εθνική, αλλά και αυτές που στέλνουν 4 ομάδες στην "περιπέτεια" της Γ' Εθνικής.

Ας δούμε λοιπόν τα ζευγάρια της σημερινής 28ης αγωνιστικής:

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Αρης θα φιλοξενήσει στο Χαριλάου τη Νίκη Βόλου. Ο τεχνικός των "κιτρίνων" Γιώργος Φοιρός δηλώνει για την αναμέτρηση του Χαριλάου: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού οι Βολιώτες τον τελευταίο καιρό διανύουν περίοδο φόρμας. Πρέπει να αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα, ώστε να φτάσουμε στη νίκη που θα μας στείλει ακόμη πιο κοντά στην άνοδο".

Στο στρατόπεδο της Νίκης ο Γκερντ Πρόκοπ τονίζει: "Παίζουμε με την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και για να αποσπάσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά του αγώνα".

Η δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα Ελευσίνα, έχει δύσκολο εκτός έδρας έργο στο Αργος. Η ομάδα του Θριάσιου Πεδίου είναι ανώτερη όμως: "Δεν αρκεί μόνο αυτό. Πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο", τονίζει ο έμπειρος προπονητής των "σταχυοφόρων", Χρήστος Αρχοντίδης. Για τους Αργίτες το ματς είναι περίπου οριακό. Η νίκη αποτελεί μονόδρομο, αν το συγκρότημα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς θέλει να διατηρήσει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Αποκλειστικά τους τρεις βαθμούς θέλει και ο Εθνικός Αστέρας που θα κοντραριστεί στην Καισαριανή με την Καλαμαριά. Ο νέος τεχνικός των "ερυθρόλευκων" Σπύρος Λιβαθηνός, που κάνει επίσημο ντεμπούτο, υποστηρίζει: "Είμαστε ακόμη σε τροχιά ανόδου. Ασφαλώς κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα είναι καταστροφικό. Τα περιθώρια στενεύουν και έτσι τα λάθη πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο".

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός, που από πρώτο φαβορί πριν μερικές αγωνιστικές παίζει πλέον μόνο για το γόητρο, θα υποδεχτεί την Καρδίτσα. Αδιάφορο βαθμολογικά ματς, με την ομάδα του Πέτρου Ραβούση να είναι πιο κοντά στην επικράτηση.

Επιτακτική ανάγκη είναι και για τη Δόξα Δράμας η νίκη απέναντι στην Εδεσσα. Ο Μιχάλης Φιλίππου επέστησε την προσοχή στους παίκτες και τους επισήμανε ότι μπορεί ο αντίπαλος να είναι βαθμολογικά αδιάφορος, αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα έρθει στη Δράμα για... τουρισμό.

Στα Τρίκαλα η ομώνυμη ομάδα θα αγωνιστεί με τον Λεβαδειακό. Οι Θεσσαλοί είναι αδιάφοροι και οι Βοιωτοί μόνο με μίνι... θαύμα μπορούν να μείνουν στην κατηγορία.

Ενα επίσης ματς - ρουτίνα θα έχουμε και στη Λάρισα. Στο Αλκαζάρ η άλλοτε κραταιά ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την ουραγό και καταδικασμένη Καστοριά. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 5μμ.

Τέλος, η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί αύριο με το παιχνίδι του Καλοχωρίου ανάμεσα στους Λύκους και τη Δόξα Βύρωνα (5μμ ΕΤ- 3).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ