Τετάρτη 29 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-ΠΛΕΙ ΟΦΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Π. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 66 - 77
"Χωρίς" ψηλούς αλλά με Καρνισόβας

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση και περιμένει το Σάββατο τον ΠΑΟΚ

Και τώρα οι δυο τους. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ... καθάρισαν νωρίς και το Σάββατο θ' ανοίξουν στο Φάληρο την ημιτελική φάση των πλέι οφ. Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν του Απόλλωνα στην Πάτρα με 77 - 66, αλλά ο Ντ. Ιβκοβιτς έχει κάθε λόγο να μην είναι ικανοποιημένος με την απόδοση των ψηλών του. Απέναντι στον Τάρλατς ο νεαρός Αθανασόπουλος έδειχνε ολοκληρωμένος παίκτης, ο Ρότζερς δεν τράβηξε επιθετικά και ο Φασούλας σκιά του καλού του εαυτού. Ο Απόλλωνας προσπάθησε για την έκπληξη, αλλά... προδόθηκε από τον Ντόουσον. Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, έδειχνε να παίζει με το εισιτήριο της επιστροφής στην πατρίδα του στην τσέπη. Αδιάφορος, άκεφος, βαρύς, αποβλήθηκε στο 25' με 5 φάουλ, έχοντας κάνει το χειρότερο παιχνίδι της περιόδου. Αντιθέτως, ο συμπατριώτης του Μικ, συνεπικουρούμενος από τον μαχητή Χατζόπουλο, χόρεψαν στα ίσια την άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά στο τέλος δεν άντεξαν. Οι Πειραιώτες προηγήθηκαν 43 - 42 στο ημίχρονο και άρχισαν να αποκτούν διαφορά 4 - 5 πόντων μετά το 30'. Ο Καρνισόβας αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του αγώνα. Σημείωσε 23 πόντους εκ των οποίων όμως τις 19 με ελεύθερες βολές. Ο Χόκινς κατά διαστήματα έδειξε να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό, δεν μπόρεσε όμως να επιβάλει το ρυθμό που θέλει ο Ιβκοβιτς στο παιχνίδι της ομάδας του.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Αργυρόπουλος 2, Μικ 20, Ντόουσον 8 (1), Γεωργικόπουλος 4, Αθανασόπουλος 10, Χατζόπουλος 14 (1), Γκρέι, Μολφέτας 4, Σούλης 4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χόκινς 17 (1), Βούκσεβιτς 10, Παπανικολάου 8, Φασούλας 1, Τόμιτς 8 (1), Τάρλατς 4, Καρνισόβας 23, Ρότζερς 6.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ