Τετάρτη 29 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Επαρχιακό ντέρμπι

Το ντέρμπι της Χίου όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Χαλκίδα μονοπωλεί το ενδιαφέρον στη σημερινή 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών που ανοίγει την αυλαία του Β' γύρου.

Το παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τις δυο ομάδες που ισοβαθμούν στην 5η θέση με 12 βαθμούς και καίγονται για τη νίκη αφού και οι δυο διεκδικούν μια θέση στην τετράδα.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι της Γλυφάδας με την Πάτρα, με την τοπική ομάδα να θέλει τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να ανέβει στη βαθμολογία. Και οι φιλοξενούμενοι όμως θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν την ήττα τους από τα Χανιά προκειμένου να κρατηθούν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: Χανιά - Κέρκυρα (Χανίων 17.00), Πανιώνιος - ΟΦΘ (Ν. Σμύρνη 17.00), Χίος - Χαλκίδα (Ιωνικό 18.30), Γλυφάδα - Πάτρα (Αγ. Κοσμάς 19.00 απευθείας ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Βουλιαγμένη - Εθνικός (20.00).

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Ηλυσιακό αναβλήθηκε λόγω των υποχρεώσεων που έχουν οι Πειραιώτες στο τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων που θα διεξαχθεί το Σάββατο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ