Πέμπτη 30 Απρίλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 74 - 52
Καθυστέρησε αλλά προκρίθηκε

Καθυστέρησε δυο μέρες, αλλά τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός να προκριθεί στην τετράδα του πρωταθλήματος. Το Ηράκλειο ήρθε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την πολύ καλή φετινή του πορεία, η οποία εκτός των άλλων σημαδεύτηκε με την έξοδο στο κύπελλο Κόρατς, κι ελάχιστα ενδιαφέρθηκε για το αποτέλεσμα του αγώνα. Οι "πράσινοι", αν και αγωνίστηκαν χωρίς τους τραυματίες Οικονόμου, Χριστοδούλου, Παταβούκα, πήραν εύκολα τη νίκη με 74 - 52 (43 - 25). Ο Χούπμαν ξεκίνησε στη βασική πεντάδα και ήταν η ατραξιόν για τους ελάχιστους φιλάθλους που πήγαν στο ΟΑΚΑ. Τις εντυπώσεις κέρδισε πάντως, ο Μπ. Σκοτ. Ο Αμερικανός αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ της συνάντησης, δείχνοντας ότι ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό. Τα εύκολα, όμως, τελείωσαν. Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός, με πλεονέκτημα έδρας, υποδέχεται την ΑΕΚ. Εκεί θα φανεί, ποιος πραγματικά είναιέτοιμος και ποιος όχι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Αλβέρτης 15 (2), Καλαϊτζής 2, Κοχ 4, Φώτσης 1, Βουρτζούμης, Σκοτ 22 (2), Χούπμαν 9, Μαρτίνεθ 11 (1), Ράτζα 10.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κόρφας 4, Κάρτερ 13 (3), Χαρίσης 2, Πετρόπουλος 9 (1), Παπαδάκης, Νιξ 7, Τσουκάλης, Παπαχρόνης 7, Καλόγηρος 2, Χένλαν 8.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ