Πέμπτη 7 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Επιμένει ιταλικά

Από τη γειτονική χώρα θα είναι πιθανότατα ο νέος τεχνικός της Ενωσης

Ενα απ' τα ζητούμενα στα τυχερά παιχνίδια που υπάρχουν στη χώρα μας θα μπορούσε να είναι τ' όνομα του νέου προπονητή στην ΑΕΚ. Το τοπίο παραμένει θολό και οι διαρροές πολλές, αλλά πάντα ανεπιβεβαίωτες. Αρα μ' ελεγχόμενη εγκυρότητα και σκοπό. Οι διοικούντες υποδύονται τη "Σφίγγα" και απλώς εκφράζουν την ελπίδα πως το θέμα θα λήξει ως το τέλος της βδομάδας.

Τα σενάρια που κυριαρχούν τις τελευταίες μέρες δίνουν προβάδισμα στην ιταλική αγορά, προτίμηση στην οποία έχει εκφράσει επανειλημμένα ο πρόεδρος Λ. Νικολάου. Γιουγκοσλαβία και Γερμανία παρουσιάζονται ως... ισχυρά αουτσάιντερ, ενώ κάποιοι τουλάχιστον δεν αποκλείουν την έκπληξη. Ομως η εκκρεμότητα στη θέση του προπονητή φρενάρει και τις μεταγραφικές κινήσεις. Την κατάσταση βαρύνει περισσότερο η νέα αποτυχία με τον Αθηναϊκό και τα όσα ύστερα από κάθε άσχημο αποτέλεσμα ακολουθούν. Ο μόνος που προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και κυρίως την ψυχολογία των παιχτών σε ανεκτά επίπεδα ώστε να κλείσει αξιοπρεπώς η χρονιά είναι ο Αντ. Μήνου. Αυτό δε σημαίνει πως δε δίνει απαντήσεις.

Χθες υποστήριξε πως η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες που πριν δεν έκανε και πρόσθεσε: "Οσο ήμασταν πρώτοι κορυφαίος ήταν ο Ατματσίδης. Αρα κάτι δε λειτουργούσε σωστά" και μονολόγησε με νόημα: "Τώρα θα μου πείτε και τι κάναμε. Τέλος πάντων"...

Πέρασε στην αντεπίθεση, απαντώντας σε μπαράζ πληροφοριών από "κορυφαίους παράγοντες" και επικρίσεις ειδημόνων: "Ποιος είναι αυτός ο κορυφαίος παράγοντας, να πει τ' ονοματάκι του. Μόνο όσοι μιλούν επώνυμα είναι τέτοιοι. Κάποιοι περνούν την εικόνα πως η ΑΕΚ είναι διαλυμένη, δίχως αρχή και τέλος. Κάνουν μεγάλο λάθος. Η ΑΕΚ λειτουργεί πολύ καλύτερα απ' ό,τι ακόμα και πριν έναν χρόνο". Αντιδρώντας σ' όλα αυτά ο Αντ. Μήνου αποφάσισε να μην ξαναδώσει συνέντευξη Τύπου. Παραδέχτηκε πάντως ότι έχει δώσει λίστα μεταγραφών: "Εχουν γίνει προτάσεις γι' αυτούς που θα 'ρθουν, οι διαδικασίες θα είναι γρήγορες".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ