Πέμπτη 7 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
"Κόκκινος" ο Αντζας

Ο παίκτης της Ξάνθης κατέληξε οριστικά στην ομάδα του Πειραιά. Νέο ενδιαφέρον για Τσάρτα

Ο Παρασκευάς Αντζας είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Ο 22χρονος αμυντικός, διεθνής με την Ελπίδων, ήταν μέσα στα πλάνα του Ντούσαν Μπάγεβιτς και η επιθυμία του έγινε αποδεκτή. Χθες στα γραφεία του προέδρου της Ξάνθης Χρήστου Πανόπουλου δόθηκαν τα χέρια με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Πειραϊκής ΠΑΕ Γιώργο Λούβαρη παρόντος και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το κόστος της μεταγραφής θα αγγίξει τα 350 εκατομμύρια, εκ των οποίων 200 θα πάρει η θρακιώτικη ομάδα και 150 ο Αντζας για συμβόλαιο πέντε χρόνων.

Φυσικά για ευνόητους λόγους και ουσιαστικά παίκτης των ερυθρολεύκων ο υψηλόσωμος ποδοσφαιριστής θα είναι από την 1 Ιούλη οπότε και αρχίζει επίσημα η μεταγραφική περίοδος.

Σειρά από την εγχώρια αγορά παίρνουν πλέον οι Βασίλης Λάκης και Σάββας Πουρσαϊτίδης. Η απόκτησή τους θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη αφού έχει επέλθει προφορική συμφωνία με τις ομάδες Πανηλειακό και Βέροια όπου ανήκουν οι δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Μπάγεβιτς που βρίσκεται στο Βελιγράδι, παρακολούθησε χθες τον πρώτο τελικό κυπέλλου Γιουγκοσλαβίας ανάμεσα στην Ομπιλιτς και την Παρτιζάν. Τα μάτια του Ντούσκο ήταν καρφωμένα στον μέσο της πρώτης Νέναντ Γκρόζνιτς που είναι από τα κορυφαία ταλέντα του σέρβικου ποδοσφαίρου.

Στο μεταξύ αναθερμάνθηκαν χθες οι φήμες για το "φλερτ" του Ολυμπιακού με τον Βασίλη Τσάρτα. Ο χρόνος θα δείξει...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ