Πέμπτη 14 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ 3-1
Σωτηρία με Ναλιτζή

Μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του Δημήτρη Ναλιτζή θα πρέπει να ανάψουν οι φίλαθλοι του Πανιώνιου. Ο επιθετικός των κυανέρυθρων μετά το γκολ - χρυσάφι που σημείωσε στον τελικό κυπέλλου χαρίζοντας το τρόπαιο στην ομάδα του, χθες στα... δύσκολα έβαλε τη σφραγίδα του και έσωσε οριστικά τους Νεοσμυρνιώτες.

Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό το συγκρότημα του Χρήστου Εμβολιάδη ήταν στην επίθεση και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25 με σουτ του Τάσου Κατσιαμπή. Η ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους ήρθε επτά λεπτά αργότερα όταν ο Κύπριος Κωνσταντίνου έπιασε στον ύπνο την άμυνα και ισοφάρισε.

Με το... καλημέρα της επανάληψης ο Ναλιτζής έγραψε το 2 - 1 και ο ίδιος παίκτης στο 84 διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Ετσι, οι κυανέρυθροι οριστικά έμειναν στην κατηγορία και έκλεισαν τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υπάρχει φυσικά ένας ακόμη αγώνας, όμως ποιος ασχολείται πλέον; ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στρακόσια, Μάντζιος, Μητσιόπουλος, Καρασαββίδης (83 Μπουγάς), Βάσμπεργκ, Φύσσας, Κατσιαμπής (85 Παιτέρης), Καμίτσης, Σαπουτζής, Μένταν (61 Αντώνας), Ναλιτζής.

ΗΡΑΚΛΗΣ:Καρκαμάνης, Ξανθόπουλος, Ξενίδης (62 Ζιάγκας), Τσούμπα, Κασίμπα, Στολτίδης, Γκώνιας, Γιοβάνοβιτς, Κωφίδης, Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος (72 Μπεριάνου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ