Πέμπτη 14 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟΚ - ΕΘΝΙΚΟΣ 0 - 1
"Τροφή για σχόλια"

"Χίλια καλά να κάνεις και ένα στραβό ο κόσμος κρατάει το στραβό. Δεν είναι μόνο η ήττα αλλά και η χρονική στιγμή η οποία ήρθε που δίνει τροφή σε πολλούς για σχόλια". Με αυτόν τον τρόπο ο Αγγελος Αναστασιάδης σχολίασε χτες την ήττα του ΠΑΟΚ από το Εθνικό στην Τούμπα με 0 - 1, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος.

Οπως και να έχουν τα πράγματα όμως, η ουσία είναι ότι οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν και διατήρησαν ακέραιες τις όποιες ελπίδες έχουν για αποφυγή του υποβιβασμού στη Β Εθνική. Ο Εθνικός τώρα χρειάζεται τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρα του με αντίπαλο την Προοδευτική, προκειμένου έτσι να παραμείνει για άλλη μια χρονιά στα μεγάλα σαλόνια της Α Εθνικής.

Το χρυσό γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσε ο Αθανασιάδης μόλις στο 11 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Πάντως οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αφού επέβαλαν το ρυθμό τους.

Μάλιστα μόλις στο 4 έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Σίμοβιτς αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του χωρίς όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία για γκολ.

ΠΑΟΚ: Μιχόπουλος, Ολιβάρεζ, Καπετανόπουλος, Τασιόπουλος (56 Βέλης), Νάγκμπε, Μαραγκός, Τουρσουνίδης, Φραντζέσκος (68 Κόβατς), Ζαφειρίου, Κομίνχεζ, Βρύζας (35 Ζουμπούλης).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Λυμπερόπουλος, Βούζας, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης, Γεωργαμλής, Καψής, Πετκόφσκι, Ντερτινής (68 Κόντης), Αθανασιάδης (86 Σταυρακάκης), Σίμοβιτς, Εμπαλέ (70 Δαμίρης).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ