Πέμπτη 14 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Πέρασαν τις εξετάσεις

Με τρεις ομάδες θα συμμετάσχει η Ελλάδα στη φάση των "8" του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος που ξεκινά την Παρασκευή. Στα αγόρια το 2ο Λύκειο Αγ. Βαρβάρας κέρδισε εύκολα το Βέλγιο με 2 - 0 (15 - 6, 15 - 2) και θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον ηττημένο της αναμέτρησης Κίνας - Ουκρανίας. Στα κορίτσια το 2ο Λύκειο Ευόσμου κέρδισε το ελληνικό ντέρμπι με το 2ο Λύκειο Ηλιούπολης με 2 - 0 (15 - 13, 15 - 12) και θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Πολωνίας - Ουγγαρίας. Το 2ο Λύκειο Ηλιούπολης πέρασε στους "8" κερδίζοντας τη Λετονία με 2 - 1 (15 - 12, 14 - 16, 15 - 11).

  • Χωρίς το Νίκο Σαμαρά αναχωρεί σήμερα για την Ιταλία η εθνική ομάδα ανδρών, προκειμένου να δώσει με αντιπάλους τους Ατζούρι τα δύο πρώτα παιχνίδια της για το WORLD LEAGUE. Ο Στ. Καζάζης παίρνει μαζί τους: Γκιούρδα, Κουρνέτα, Χριστοφιδέλη (Ολυμπιακός) Μποζίδη, Παπάζογλου, Μπάεφ (Ορεστιάδα), Αθανασιάδη (ΑΕΚ), Μητρούδη, Αλεξανδρόπουλο (Αρη), Χριστοφορίδη (ΠΑΟΚ), Κυριαζή (Ηρακλή), Α. Κοβάτσεφ (Νάπολι). Το πρώτο παιχνίδι της εθνικής θα γίνει το Σάββατο στο Φορλί και το δεύτερο την Κυριακή στη Φεράρα.
  • Ομόφωνη απόφαση να κάνει πρόταση στον Τζιανπάολο Μοντάλι να παραμείνει για τρίτη χρονιά στον πάγκο των ερυθρολεύκων πήρε το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ