Παρασκευή 15 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,που περιέχονται στην ενότητα των υπό αναθεώρηση άρθρων τα οποία αφορούν τη Βουλή και τα πολιτικά κόμματα και συζητήθηκαν χτες, είναι επικίνδυνες, επιβεβαιώνοντας την εκτίμηση του ΚΚΕ ότι η προτεινόμενη αναθεώρηση συνιστά οπισθοδρόμηση (σελίδα 9).

ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ: Να πρόκειται άραγε για την αντίστροφη μέτρηση της πτώσης του 32χρονου καθεστώτος Σουχάρτο; Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με σιγουριά, αλλά η χαοτική κατάσταση, που επικρατεί στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας, έχει αρχίσει να δίνει αυτή την εντύπωση... (σελίδα 11).

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Μέρα αφιερωμένη απ' τον ΟΗΕ στην Οικογένεια η σημερινή. Για το 1998 το θέμα που επιλέχτηκε είναι: "Οικογένειες: Εκπαιδευτές και χορηγοί των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων"... (σελίδες 20 - 21).

ΟΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ αποσκοπούν, μέσα από το χειρισμό της υπόθεσης Λογοθέτη, σε μια συνολική αθώωση της πολιτικής που όλοι μαζί εφάρμοσαν... Συζήτηση με τον επικεφαλής του συνδυασμού "ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ" και υποψήφιο δήμαρχο, Παναγιώτη Σαλπέα (σελίδες 22 - 23).

ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ότι η επένδυση στον πολιτισμό και στους νέους είναι προϋπόθεση για το μέλλον της κοινωνίας, το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βύρωνα εγκαινιάζει σήμερα το 13ο Παιδικό Φεστιβάλ (σελίδα 27).

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ και επικίνδυνες είναι οι συνθήκες εργασίας, κάτω από τις οποίες οι εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Καλλιθέας παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο λαό της πόλης. Περιοδεία μελών της ΔΔΕ, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο της παράταξης, Αρ. Αβραμίδη (σελίδα 40).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ