Παρασκευή 29 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΠΙΔΩΝ
"Παλιά γνώριμη η Ισπανία"

Ατού και μειονεκτήματα της αντιπάλου της Ελλάδας στον τελικό

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ (του απεσταλμένου μας ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΝΤΖΙΛΙΕΡΗ).- Μπορεί η τεχνική ηγεσία αλλά και οι παίκτες της εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων να είχαν κρυφή επιθυμία να βρουν αντίπαλο στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος τη Νορβηγία αλλά η πρόκριση της Ισπανίας που κέρδισε με 1 - 0 (με ξαφνικό θάνατο στο 4 της παράτασης), δε φαίνεται να τους τρόμαξε.

Οπως επισήμανε στις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Κόλλιας, η Ισπανία δεν αποτελεί άγνωστο αντίπαλο αφού έχει τον ίδιο κορμό με την ομάδα που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετώπισε στους Μεσογειακούς αγώνες και είχε νικήσει με 1 - 0.

"Η Ισπανία έχει παίκτες δυνατούς και ταχύτατους που έχουν μεγάλη άνεση στην κατοχή της μπάλας. Παρ' όλα αυτά όμως υπάρχουν αμυντικές αδυναμίες και βασικός στόχος δικός μας είναι να τις εκμεταλλευτούμε" δήλωσε χτες ο Ελληνας τεχνικός.

Οσον αφορά το έμψυχο δυναμικό της αντιπάλου της εθνικής μας στον τελικό της Κυριακής, ο Γιάννης Κόλλιας έστρεψε το ενδιαφέρον του σε τρεις παίκτες και συγκεκριμένα στον Γκουτιέρες που αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης, στον Μουνιόθ της Ρεάλ Μπετίς και στον Βαλερόν της Μαγιόρκα.

"Πρέπει να τους σταματήσουμε αυτούς τους τρεις στο χώρο του κέντρου καθώς όταν πλησιάζουν στην περιοχή είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι" δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

Η εθνική μας θα πραγματοποιήσει σήμερα το απόγευμα μια προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Στεάουα ενώ αύριο θα προπονηθεί στο γήπεδο της ρουμανικής ομάδας όπου θα διεξαχθεί ο τελικός.

Ας σημειωθεί τέλος ότι οι Ισπανοί στον τελικό θα στερηθούν τις υπηρεσίες του αρχηγού της ομάδας Μπαλεστέρος και του Μίτσελ οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά στον ημιτελικό με τη Νορβηγία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ