Τετάρτη 3 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Σάκοτα αντί Ιωαννίδη

Ο Ντράγκαν Σάκοτα προ των πυλών της ΑΕΚ. Ο Σέρβος προπονητής που στο παρελθόν εργάστηκε με επιτυχία στον ΠΑΟΚ, στον Ηρακλή και το Περιστέρι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα αναλάβει το δύσκολο ρόλο να συνεχίσει το έργο του Γ. Ιωαννίδη. Ο τελευταίος αποτελεί παρελθόν για το σύλλογο της Ν. Φιλαδέλφειας και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση... του διαζυγίου. Η διοίκηση δεν κρύβει πλέον τις επιλογές της και πιθανότατα περιμένει να δημοσιοποιήσει ο ίδιος ο Γ. Ιωαννίδης την αποχώρησή του, ώστε να παρουσιάσει τον Ντρ. Σάκοτα. Η ΑΕΚ μετά την απόκτηση του Αγγ. Κορωνιού από το Περιστέρι και του νεαρού Ντικούδη από την Ολύμπια Λάρισας, βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή συμβολαίου και με τον Κ. Μάγλο, που μετά από τρία χρόνια παραμονής στο πανεπιστήμιο της Βοστόνης, σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ μέχρι και το Σεπτέμβρη που θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα, στο προσκήνιο θα βρίσκονται οι μάνατζερ. Ονόματα παικτών θα ακούγονται και θα γράφονται καθημερινά, σε μια προσπάθεια να πειστούν οι παράγοντες, ότι διαθέτουν το καλύτερο εμπόρευμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τον Ολλανδό σέντερ Σέρτζε Ζβίκερ (2.18) που πέρσι έγινε ντραφτ στο Νο 30 από το Χιούστον αλλά δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού και τον οποίο προορίζει για διάδοχο του Φ. Μαρτίνεθ. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν επιβεβαίωσε χτες τις πληροφορίες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον. Αν όντως αποκτηθεί ο Ολλανδός, αυτόματα ο δεύτερος ξένος παίκτης θα αγωνίζεται στην περιφέρεια.

Την πρώτη της μεταγραφή πραγματοποίησε η νεοφώτιστη στην επαγγελματική κατηγορία Νήαρ Ηστ. Η ομάδα της Καισαριανής απέκτησε τον Γ. Παυλίδη (21 - 2.06) ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και την περίοδο '97 - '98 αγωνίστηκε στη γερμανική Γκίσεν.

Ο Νίκος Παύλου είναι ο διάδοχος του Κ. Πετρόπουλου στον πάγκο του Σπόρτιγκ. Προπονητής της γυναικείας ομάδας του Σπόρτιγκ, τη νέα περίοδο θα είναι ο Τ. Καλαντζής που πέρσι εργάστηκε στην ομάδα των Ανω Λιοσίων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ