Πέμπτη 4 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 49
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέπι, Λούσι, Μπομ

Η Πέπι είναι μοντέρνα και άνετη και έχει την πρώτη της ερωτική επαφή μ' έναν αστυνομικό που την βιάζει. Η Λούσι είναι η γυναίκα του αστυνομικού, μια μικροαστή νοικοκυρά γύρω στα σαράντα. Η Μπομ είναι αυτό που λέμε σκληρό καρύδι και πολύ νέα. Οι τρεις αυτές διαφορετικές γυναίκες, που δεν είναι στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, θα βρεθούν μπροστά σ' ένα απρόβλεπτο γεγονός. Ολα αυτά συμβαίνουν στην ταινία του Πέντρο Αλμοδοβάρ "Η Πέπι, η Λούσι, η Μπομ και τ' άλλα τα κορίτσια".Είναι η πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους, μια κωμωδία ευρηματική και καυστική, γεμάτη φρεσκάδα, όπως άλλωστε είναι και όλες σχεδόν οι ταινίες του Ισπανού σκηνοθέτη. Παίζουν οι Κάρμεν Μάουρα, Εύα Σίλβα και ο ίδιος ο σκηνοθέτης (ΕΤ-3 24.00).

Η έξοχη και υπέροχη Βίβιαν Λι πρωταγωνιστεί στην ταινία του Βίκτορ Σάβιλ "Σκοτεινό ταξίδι".Η δράση του έργου εκτυλίσσεται στη Στοκχόλμη κατά τη διάρκεια του Α Παγκοσμίου Πολέμου. Η Βίβιαν Λι ερμηνεύει το ρόλο μιας διπλής κατασκόπου που ερωτεύεται τον αρχηγό των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών (SEVEN X 21.15).

"Η σκύλα" είναι ο τίτλος της ταινίας του Φριτς Λανγκ, που θα μεταδοθεί από το SEVEN X στις 23.15.Ενας πράος ηλικιωμένος ταμίας, που είναι παντρεμένος με μια αυταρχική γυναίκα, ερωτεύεται μια γυναίκα ελευθερίων ηθών. Το πάθος του γι' αυτήν θα τον οδηγήσει στο έγκλημα. Παίζουν οι Εντουαρντ Ρόμπινσον, Τζόαν Μπένετ και Μάικλ Ρεντγκρέιβ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ